Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 275
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Poznaš znamko 7 for all mankind? Spoznaj jo na Zalandu

7 For All Mankind je ameriška modna znamka, ki jo pogosto skrajšano imenujejo tudi 7FAM. Ustanovljena je bila leta 2000 v vroči Kaliforniji in se je že od začetka usmerjala v oblikovanje kavbojk. Sprva se je znamka usmerjala na ženski program, sčasoma pa je ponudbo razširila z moškimi in otroškimi kavbojkami. Danes je na voljo v več kot osemdesetih državah, vse od Japonske in Evrope do Kanade.

Poleg džinsa znamka ponuja tudi druga oblačila za vsakodnevne obveznosti in prosti čas. Namenjena je sodobnim ženskam, ki imajo rade sproščen stil oblačenja. Njihove kultne oprijete kavbojke so kos oblačila, ki bi ga v svoji garderobi morala imeti prav vsaka ženska.

Kako kombinirati oprijete kavbojke 7 for all mankind?

Oprijete kavbojke, bodisi dolge ali s sedem osminsko dolžino hlačnic, so popoln kos za neštete modne kombinacije. K temu modelu lahko obuješ karkoli, saj jim ustreza resnično vsak stil obutve, bodisi da izbereš balerinke, športne copate ali salonarje. Nosiš jih lahko tudi z visokimi škornji, ki segajo do kolena ali višje.

Oprijete kavbojke delujejo ženstveno in elegantno. Za v službo s suknjičem in balerinkami. Za prosti čas z najljubšim t- shirtom. Za v klub ali zabavo pa dodaj nekaj bleščečega in opaznega. Tudi izbor jakne ne bo povzročal težav, preprosto obleci najljubšo jakno in se podaj novim dogodivščinam naproti. Z oprijetimi kavbojkami izgleda dobro preprosto vse.

Uberi bližnjico in obišči našo 7 for all mankind spletno trgovino

Če je tudi tebe navdušila ta ameriška znamka, je naša spletna trgovina najlažja in najhitrejša pot do 7 for all mankind. Kakovostna in natančna izdelava ter prepoznavno oblikovanje so prepričali že mnoge ljubiteljice te znamke. Preizkusi jih, morda prepričajo tudi tebe.

Začuti utrip sodobne Amerike. Enostavno in hitro, le z nekaj kliki je džins te kultne ameriške znamke že na poti k tebi.