Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 603

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Alpha Industries: od vojaških jaken do modnih trendov

Alpha Industries je poznan ameriški proizvajalec oblačil, z dolgoletno tradicijo. Oblačila so začeli proizvajati leta 1959 v Knoxvillu, v Tennesseju in sicer z izdelavo jaken za Ameriško vojsko.

Z leti so se lotili tudi komercialne prodaje in so začeli slediti modnim smernicam. Delajo najboljša oblačila s pridihom vojaškega stila.

Podjetje je tudi leta 2018 nehalo proizvajati oblačila iz pravega krzna, po tem, ko jih je PETA seznanila o trpljenju živali, iz katerih se proizvaja krzno. Tako so vsa svoja oblačila, tudi jakne, začeli proizvajati iz umetnih materialov z istimi (oziroma podobnimi) lasnostmi kot krzno.

Alpha Industries vodilna z bomber jaknami

Raznoliko ponudbo izdelkov Alpah Industries najdeš tudi na Zalando. Stilski produkti so namenjeni tako ženskam, otrokom kot moškim, večina pa jih je označenih z »letečim Ajem«, kot sami poimenujejo svoj logotip.

Med najbolj znana oblačila Alpha Industries spadajo jakne, kot že omenjeno, pa tudi kapučniki, majice, trenerke, hlače in podobno. Njihova trendi oblačila pogosto nosijo slavne glasbene in igralske zvezde. Med njimi so popularne predvsem bomber jakne v vojaškem stilu, ki imajo daleč največji prodajni delež med vsemi komercialnimi izdelki.

Alpha Industries prodaja svoje izdelke pod dvema licenčnima blagovnima znamkama. To sta Hot Wheels in NASA.

Alpha Industries spletna trgovina na pohodu

Spletna prodaja izdelkov Alpha Industries je vedno bolj priljubljena med kupci vseh starosti. Šport je postal stalnica ljudi, ki jim je mar za zdravo življenje in Alpha Industries s svojimi kvalitetnimi oblačili zadovolji potrebne tako profesionalnih kot amaterskih športnikov.

Na voljo so izdelki v standardnih in večjih številkah, v najrazličnejših barvah in vzorcih. Izdelki so narejeni iz bombaža, džinsa, flisa, pa tudi iz imitacije usnja, jerseya in iz najrazličnejših športnih materialov.

Pri Aplha Industries pa niso pozabili niti na modne dodatke. Tako so na voljo tudi najrazličnejše torbe, nahrbtniki, kape in še in še, da bo tvoj športni izgled vedno tudi stilsko dovršen.