Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 5.767

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Bodi kul - izberi Calvin Klein

Calvin Klein je modna blagovna znamka iz Združenih držav Amerike, ki jo je s svojim prijateljem iz otroštva Barryjem Schwartzem ustanovil Calvin Klein leta 1968. So specialisti za oblačila, izdelke iz usnja in modne dodatke, ki nikogar ne pustijo hladnega. To je moda v vsem svojem sijaju.

Je sinonim za drzen modni stil, napredne ideje in zapeljivost. Dizajni so najpogosteje minimalistični in visoko estetski. Vsekakor je Calvin Klein tudi provokativen, njegov namen je osupniti in navdušiti ljubitelje mode, kar mu odlično uspeva.

Visoka moda za ženske, moške in otroke

Na Zalandu ti ponujamo oblačila in modne dodatke Calvin Klein za vse generacije, za ženske, moške in otroke. Dolge in kratke obleke, kapucarji ali pa moderen plašč za zimske dni - oglej si ponudbo in izberi tiste kose, v katerih blestiš.

Potrebuješ toplo zimsko kapo in ujemajoč šal? Svetujemo kombibiranje s toplo in udobno bundo Calvin Klein, za zraven pa še torbica in vpadljiv pas, ki pove, da si upaš. Na voljo so tudi dizajnerska oblačila višjega cenovnega razreda, ki te popeljejo na nov nivo mode.

Tudi za moške so na voljo resni kosi, ki jih lahko nosiš v službo ali na zabavo, lahko pa si izbereš tudi udobno trenirko za šport ali poležavanje v udobju svojega doma. Bi zraven dodal še majhno torbicom, kamor lahko spraviš vse svoje stvari in si pri tem moden? Ni problema, imamo vse to. Na voljo pa so tudi oblačila za najmlajše, ki bodo veseli ikoničnih kratkih majic, kap in hlač - to so oblačila, ki jih privoščiš tistim, ki ti veliko pomenijo.

Spletna trgovina Calvin Klein ti uresniči vse sanje

Izberi vrhunska modna oblačila za šport ali neformalne dogodke, v spletni trgovini na Zalandu lahko izbiraš različne materiale, barve in vzorce in z nekaj kliki prideš do svojega popolnega outfita. Dovoli si sanjati in biti drzen. K temu te vabi Calvin Klein.