Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.030

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.
aless_224
aless_224
aless_224·

Converse, ultimativni zmagovalec sproščene ulične mode

Gopod Marquis Mills Converse iz ameriškega Massachusettsa je pred več kot sto leti, davnega 1908, ustanovil podjetje za proizvodnjomzimske obutve za otroke, ženske in moške. Tedaj še verjetno niti sam ni slutil, da je zasnoval podjetje, ki velja za pionirja na področju razvoja košarkaške obutve. Pa ne samo to, sčasoma je to preraslo v eno najbolj prepoznavnih globalnih znamk ulične mode, ki jo obožujejo številne generacije širom po svetu.

Converse še danes velja za nesporno zvezdo med znamkami. A zasluge za to ima nekdanji košarkar Charles Hollis Taylor, ki je davnega leta 1921 kontaktiral Converse in jim predlagal nekaj izboljšav na košarkaških supergah, ki so jih proizvajali. In tu se začne zgodba o uspehu.

Izboljšani košarkaški copati so postali pravi hit, predlagatelj izboljšav »Chuck« pa je postal predstavnik podjetja Converse. V 70. letih prejšnjega stoletja je znamka razširila svoj asortiman z modernimi izdelki za prosti čas, ki so postali pomemben del ulične mode in številnih subkultur širom po svetu. Danes so izdelki Converse pravi fenomen, saj so priljubljeni tako med mladimi kot starejšimi generacijami. Converse je preprosto kul.

Naša Converse spletna trgovina ponuja kul kose za vsako omaro

Izbiraj med več kot 1100 izdelki te kultne blagovne znamke. Čaka te bogata ponudba oblačil, obutve in kulskih dodatkov za najmlajše ter odrasle. Naša Converse spletna trgovina je res kul.

Poleg res bogate ponudbe »chuck« copat, ime so dobile po zgoraj omenjenem inovatorju, najdeš še oblačila za šport in prosti čas iz najnovejše jesensko zimske ali pomladno poletje kolekcije. Se sprašuješ, zakaj so »chuck« copati tako posebni? Prepoznavni so po črni črti na belem podplatu, ki je zaščitni znal večine modelov. A videz še zdaleč ni vse. Copati, ki so bili že nekdaj znani po udobju in trpežnosti, so bili v zadnjih letih deležni številnih tehnoloških izboljšav.

Zakaj je Converse postal kralj ulične mode?

Ker res dobro zgleda, je udoben in enostaven za vzdrževanje. In ker je še vedno (in vedno znova) kul. Prepoznavni Converse logo je garancija za to, da stopaš v korak s časom. In to, ne da bi se trudil za to.