Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 316
elenamesag
elenamesag
elenamesag·

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Crocs je udobje za vse generacije

Le kdo ne pozna simpatičnega krokodilčka, ki je zaščitni znak zdaj že legendarne blagovne znamke obutve Crocs? Blagovno znamko so leta 2002 ustanovili v Združenih državah Amerike, njihov osnovni material je kakovostna pena, ki je izjemno lahka in udobna za nošenje. Prvi model so v trenutku razprodali in od takrat je Crocs sinonim za udobne in lahke čevlje s prepoznavno obliko.

Pri Crocsu verjamerjo, da je prav udobje pot do sreče in zadovoljstva, zato nenehno inovirajo in razvijajo nove materiale, ki so še bolj udobni, še lažji in še bolj prilagodnjivi. Če si jih že imel na nogah, veš o čem govorimo.

Crocs že dolgo niso le značilni natikači

Seveda, Crocs-e najbolj poznamo po njihovih legendarnih natikačih, ki jih lahko nosiš doma, okoli hiše ali pa na plaži. A poleg klasičnih natikačev, ki nekoliko spominjajo na nekoč priljubljene coklje, so ti na voljo tudi copati, da lahko v njih sproščeno drsaš po svojem domu. Za deževne dni izberi modne škornje, ki so narejeni iz nepremočljivih materialov, za poleti pa bolj odprte natikače za na plažo ali za v mesto s prijatelji.

Kaj pa otroci? Crocs-e seveda obožujejo, še posebej bolj pisane in razigrane modele, ki s svojimi barvami kar vabijo k igri. Dodaj jim še za to posebej izdelane značke, ki še dodatno popestrijo čevlje Crocs - z njimi lahko spreminjaš videz svojih ali otrokovih čevljev.

Po svoje nove čevlje Crožcs v spletno trgovino

Na Zalandu smo zate in za tvojo družino pripravili prav poseben nabor različnih čevljev Crocs. Izberi velikost, barvo, vzorec in material in tvoji popolni Crocsi čakajo le še, da jih obuješ.

Udobje res mora biti na prvem mestu, še posebej, ker je povezano tudi z zdravjem in dobrim počutjem. Izberi najlepše čevlje Crocs zase in svoje najdražje in sproščeno stopi v nov dan. Vsak dan in povsod.