Darilne Kartice

Bi popust v višini 15 %?*

Prijavi se na naš newsletter

Ostani na tekočem z najnovejšimi modnimi novosti in trendi.

Tvoje preference

Kaj te najbolj zanima?

Če želiš izvedeti, kako obdelujemo tvoje podatke, obišči stran Obvestilo o zasebnosti. Odjavi se kadar koli brezplačno.

*Pravila in pogoji

Iščeš idejo za darilo, ki bo zadelo v polno? Izberi darilne kartice

Vsakega povabila na rojstni dan, zabavo ali pa zgolj na prijateljsko druženje se vedno razveselimo, a s seboj prinese tudi tuhtanje, kaj bi gostitelju ali slavljencu lahko prinesli za darilo. Nekateri imajo veliko konjičkov in izbira ni težka, pri drugih pa smo včasih povsem v slepi ulici. Takrat nam prav pridejo darilne kartice Zalando, ki so odlična rešitev, da dragi osebi pokloniš, kar si sama najbolj želi.

Domiselne Zalando darilne kartice

Se tudi ti pogosto znajdeš v situaciji, ko z družbo kolebate, kaj prijatelju, ki vas je povabil na rojstni dan, prinesti za darilo? Vedno so to pogovori, ki se jim izogibamo do zadnjega, nato pa uresničujemo na pol izdelane ideje, ki včasih zadenejo v polno, včasih pa so tudi strel v prazno. To pa je tudi najhuje, kar lahko naredimo - zapravljanje denarja za darilo, na katerem se bo nabiral prah, je gotovo najslabša naložba.

Zato imamo zate odlično rešitev, s katero boš lahko pokazal, da ti je za nekoga zelo mar in si se potrudil za njegovo darilo, a ker nisi povsem prepričan, kaj si želi, si izbiro prepustil kar njemu. Za takšne primere so tukaj darilne kartice, ki jih lahko oblikuješ po svoji meri in narediš darilo točno takšno, kot si želiš.

Lahko prilagodiš naslov in sporočilo

Na Zalandu smo ti pripravili cel kup že vnaprej pripravljenih dizajnov darilnih kartic, ki jih lahko spreminjaš po svojem okusu, lahko jim dodaš zanimiv, izviren naslov in ime osebe, ki praznuje, na notranjo stran kartice pa svoj avtorski pripis, kaj tej osebi želiš. Seveda pa lahko izbiraš tudi znesek, koliko denarja bo pristalo na darilni kartici, in ga tako povsem prilagodiš svojim željam. Sploh če darilo kupuje večja družba skupaj, je to odlična izbira, saj lahko znesek prilagodite številu ljudi, ki so se pridružili skupinskemu darilu.

Dobra izbira za velike družbe

Zalando ti ponuja dve možnosti, kako boš darilno kartico dostavil do naslovnika. Ko enkrat opraviš nakup, dobiš kodo, ki se zapiše na darilno kartico. Nato lahko že oblikovano kartico natisneš in jo slavljencu podariš osebno, lahko pa na Zalandu izbereš, kdaj naj mu jo pošljemo po elektronski pošti. Tako se lahko rešiš iz zagate, če si povabljen na zabavo in bi se je želel udeležiti, a si zaradi drugih obveznosti obisk žal moral odpovedati. Z darilno kartico, ki bo prišla kar v njegov elektronski nabiralnik, boš jasno pokazal, da si hvaležen za vabilo in da mu želiš vse dobro.

V današnjem modernem svetu, ko je ponudba daril res široka, je izbor pravega lahko še težji. Tudi če veš, da si nekdo želi majico ali pulover s točno določenim dizajnom, je izbira prave velikosti lahko uganka. Zato se raje zanesi na darilno kartico in prepusti izbiro tistemu, ki najbolje ve, kaj si želi.