Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 301

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Bodi drugačen. Prepusti se Desigual razigranosti

Španska barvitost in temperament sta glavni vodili in navdih blagovne znamke Desigual, ki je postala sinonim za subkulturo drznih vzorcev in razigranih kombinacij, ukrojenih v udobne in praktične kose oblačil. Znamko je leta 1984 v Barceloni ustanovil Thomas Meyer, od takrat pa je prevzela svet mode s svojim edinstvenim prepoznavnim stilom, ki si drzne stopiti iz okvirjev.

Desigual spletna trgovila - za tiste, ki si upajo

Se ti zdi, da je moda prepogosto dolgočasna in pusta? V Desigualovih kreacijah nikoli ne ostaneš neopažen. Živahne barve španskih mest, cvetlični vzorci, ki spominjajo na plesalke flamenka, vezenine in skrbno oblikovani detajli bodo dali pečat tvojemu osebnemu stilu.

Imaš raje bolj prefinjen stil, a vseeno želiš poudariti svoj izbrušen okus? Poišči kose, ki na prvi pogled izgledajo klasični, a skrivajo skrbno izbrane tipične detajle, ki bodo poudarili tvoj slog.

Tudi otroci bodo navdušeni nad igrivimi vzorci, ki prikazujejo njihove najljubše junake iz animiranih filmov. V Desigual spletni trgovini najde nekaj zase cela družina.

Življenje je čudovito - bodi tak tudi ti

Desigual skozi svoje kreacije izžareva kreativnost in uživanje v življenju. Na sivo in zaspano jutro si obleči bluzo z živahnim vzorcem, ki ti bo dala energijo za cel dan. Krilo z igrivim potiskom kombiniraj s klasično bluzo in preseneti sebe in okolico. Desigual torbice lahko kombiniraš z različnimi stajlingi in vneseš nekaj živahnosti tudi v bolj formalne priložnosti.

Desigual prisega na udobne materiale kot so bombaž, viskoza in recikliran poliester. Z izbiro trajnostnih materialov pripevaš k ohranjanju okolja, ne da bi zato trpel tvoj modni stil.

Desigual pa ni samo pojem za edinstven dizajn, ampak zagovlja tudi kakovostno in natančno izdelane kose z občutkom za detajle. Modeli so oblikovani tako, da se v njih dobro počutijo tako mladi kot stari, primerni so za prosti čas, službo ali večerne izhode. Včasih je dovolj, da imaš samo en ali dva skrbno izbrana kosa iz kolekcije Desigual in stara oblačila bodo v pravi kombinaciji z njimi zasijala v povsem novi luči.