Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 955
liamvedal
liamvedal
liamvedal·

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.
adamhraish
adamhraish
adamhraish·

Nosi Diesel in izrazi upornika, ki se skriva v tebi

Znamka Diesel je sinonim za moč, uporništvo in avtentičnost. V te atribute je verjel že ustanovitelj znamke, Italijan Renzo Rosso, ki je 1978 ustvaril to kultno znamko. Tudi danes velja Diesel za eno najbolj avtentičnih in kultnih urbanih znamk. Prepoznana je po svojem edinstvenem stilu in seveda džinsu.

Diesel pa je tudi sinonim za kakovost. Ta pri tej znamki ni nikoli vprašljiva. Pa naj gre za oblačila, džins, spodnje perilo, nakit, dodatke ali obutev.

Tako materiali kot izdelava so prilagojeni tipičnemu ljubitelju te znamke: njegov hiperaktiven življenjski stil je preplet individualizma, zabave, glasbe, ustvarjalnosti, urbanih doživetij in navdušenjem nad življenjem.

Spletna trgovina Diesel je prava za vse navdušence

Izberi svoj novi Diesel kos med več kot 1600 izdelki, ki jih ponujamo na Zalandu. Če znamko že poznaš in nosiš, veš, da bo tvoj naslednji nakup te znamke pomembno vplival na tvoj stil in podobo. Tudi zato, ker se kosov zlahka ne naveličaš, poleg tega pa ni bojazni da bi šli iz mode. Naša spletna trgovina je res bogato založena z Diesel kosi za uporniške punce, fante in otroke ter zveste pripadnike znamke vseh generacij.

Morda pa se v tebi skriva na novo odkrit upornik in bo to tvoj prvi Diesel kos, ki ga boš z veseljem nosil. In to ne samo eno sezono.

Potrebuješ nove kavbojke, ki pustijo pečat?

Izberi Diesel, znamko, ki je sinonim za moderen džins. Inovativna obdelava tkanin in natančno krojenje poskrbijo, da je džins te znamke res edinstven, sodoben in trendi. Trpežen in nosljiv. Ter seveda v skladu z uporniškim duhom te znamke.

Veliko pozornosti znamka namenja krojem. Ti so skrbno dizajnirani glede na to, če iščeš sproščene ali prilegajoče modele. Izberi model, ki bo poudaril tvojo avtentičnost in tvoj edinstven stil in bodi del nove mode tudi ti.