• Moški
  • Otroci
Število izdelkov: 32
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Angleško elegantna Dorothy Perkins

Ljudje skozi svoja oblačila sporočamo veliko ter se skozi unikaten stil oblačenja na poseben način sporazumevamo z okolico. Vsak dan je zato nova priložnost, da oblačila oživijo. Moden videz te bo z Dorothy Perkins zagotovo navdušil. Se navdušuješ nad klasičnim a igrivim videzom? Definitivno boš navdušena nad norimi kosi, ki so tako brezčasni kot igrivi.

Kolekcija Dorothy Perkins je tako usklajena, da lahko s svojo izbiro ustvariš neverjetne kombinacije. Zdaj bo vsak tvoj dan dobil drugačno podobo, brez da bi spremenila svoj stil. Ker imaš rada svoj stil, smo pripravili vse na enem mestu. Za navdušenke jeansa, trendi oblekic, puloverjev, jopic in čevljev; vse na enem mestu.

Tvoja edina Dorothy Perkins spletna trgovina

Z nekaj kliki boš zablestela. Navdušila te bo vsestranskost Dorothy Perkins spletne trgovine. Če potrebuješ nekaj vsestranskega ali želiš nekaj zares izstopajočega, bo pripravljena kolekcija prava paša za tvoje oči. Poenostavljeni in obenem neverjetno osveženi osnovni kosi bodo popolna kombinacija s tvojimi starimi kavbojkami. Retro oblekica pa bo z novimi čevlji zažarela.

Dorothy Perkins te spremlja v vseh letnih časih. Hladnejšo sivino boš odslej z lahkoto pregnala že z odprtjem omare. Sončni žarki pa bodo tvojo kožo ravno prav božali skozi lahke in zračne materiale. Barve v Dorohty Perkins spletni trgovini niso samo barve, ampak noro mavrično potovanje.

Različni materiali pri Zalandu izpolnijo tvoja pričakovanja. Na Zalandu se tudi z Dorothy Perkins lahko oblačiš tudi trajnostnostno in dodatno skrbiš za okolje. In ker si sama pomemben del okolja, si zaslužiš svežine.

Samozavestna in sproščena

Najlepša je ženska, ki se dobro počuti v svoji koži. Tvoja samozavest bo z osvežitvijo garderobe kar zacvetela. Tvoja jutra bodo bolj svetla. Dnevi bodo prijetno jadranje na modnih valovih.

Elegantno, trendi ali retro. Vsak dan je tvoj dan. Izkoristi svoje potenciale in uživaj lahkotnost, ki jo nudi angleško inspirirana Dorothy Perkins spletna trgovina.