faq | Vračila izdelkov in denarja | Kdaj prejmem vračilo denarja?

Kdaj prejmem vračilo denarja?

Obdelava vračila lahko traja do 14 dni. Vračilo bo vidno na tvojem PayPal računu, kreditni kartici ali bančni kartici najkasneje v 14 dneh.

Če vrneš blago, kupljeno z darilno kartico, bo dobropis dodan na tvoj uporabniški račun in ga boš lahko uporabil/-a za prihodnja naročila. Dobropisa na darilni kartici ni mogoče zamenjati za gotovino.

V primeru, da si nakup plačal/-a s plačilom po povzetju, te prosimo, da najprej naznaniš vračilo v svojem uporabniškem računu, saj lahko le tako pridobimo podatke tvojega bančnega računa, kamor ti bomo nakazali vračilo kupnine.

Nimamo podatkov o vračilih za tvoja zadnja 3 naročila. Če si vrnil/-a starejše naročilo, preveri svoj uporabniški račun za posodobitve.

Ko bomo prejeli tvoje vračilo in ga obdelali, te bomo obvestili po e-pošti in s tem potrdili prejem pošiljke ter njeno obdelavo.

Naročilo sem plačal/-a, vendar je bilo preklicano

Če si plačal/-a s kreditno kartico, ti za preklicane izdelke nismo zaračunali. Če si plačal/-a s storitvijo PayPal ali bančnim nakazilom, lahko traja do 5 delovnih dni, da se denar ponovno pojavi na tvojem računu.


Ne najdeš odgovora na svoje vprašanje?
Obrni se neposredno na nas
Klepetaj z nami

Za pomoč smo ti na voljo prek klepeta.

Pokliči nas

Naši strokovnjaki ti z veseljem pomagajo. Čas čakanja je lahko do 5 minut.

Pon.–pet.: 8.00–17.30

Bi popust v višini 15 %?*

Prejemaj novosti po e-pošti

Prijavi se za e-novice od Zalando.si!

Upravljaj svoje nastavitve

Kaj te najbolj zanima?

Da izveš, kako obdelujemo tvoje podatke, obišči stran Obvestilo o zasebnosti. Odjavi se kadar koli brez stroškov.