Faq | Vračila izdelkov in denarja | Kdaj prejmem vračilo denarja?

Kdaj prejmem vračilo denarja?

Ko bo paket oddan našemu dostavnemu partnerju in obdelan v skladišču, boš vračilo kupnine prejel/-a najkasneje v 14 dneh. Vračilo bo vidno na tvojem PayPal računu, kreditni kartici ali bančni kartici najkasneje v 14 dneh.

Po obdelavi vračila lahko traja do 5 delovnih dni, da je denar viden na tvoji kreditni kartici. Vračilo je na računu lahko zabeleženo na dan vračila ali na dan, ko je bilo naročilo opravljeno.

Če vrneš blago, kupljeno z darilno kartico, bo dobropis dodan na tvoj uporabniški račun in ga boš lahko uporabil/-a za prihodnja naročila. Dobropisa na darilni kartici ni mogoče zamenjati za gotovino.

V primeru, da si nakup plačal/-a s plačilom po povzetju, te prosimo, da najprej naznaniš vračilo v svojem uporabniškem računu, saj lahko le tako pridobimo podatke tvojega bančnega računa, kamor ti bomo nakazali vračilo kupnine.

Nimamo podatkov o vračilih za tvoja zadnja 3 naročila. Če si vrnil/-a starejše naročilo, preveri svoj uporabniški račun za posodobitve.

Ko bomo prejeli tvoje vračilo in ga obdelali, te bomo obvestili po e-pošti in s tem potrdili prejem pošiljke ter njeno obdelavo.

Naročilo sem plačal/-a, vendar je bilo preklicano

Če si plačal/-a s kreditno kartico, ti za preklicane izdelke nismo zaračunali. Če si plačal/-a s storitvijo PayPal ali bančnim nakazilom, lahko traja do 5 delovnih dni, da se denar ponovno pojavi na tvojem računu.


Ne najdeš odgovora na svoje vprašanje?
Obrni se neposredno na nas
Klepetaj z nami

Za pomoč smo ti na voljo prek klepeta.

Pokliči nas

Naši strokovnjaki ti z veseljem pomagajo. Čas čakanja je lahko do 5 minut.

Pon.–pet.: 8.00–17.30

Bi popust v višini 15 %?*

Prejemaj novosti po e-pošti

Prijavi se za e-novice od Zalando.si!

Upravljaj svoje nastavitve

Kaj te najbolj zanima?

Da izveš, kako obdelujemo tvoje podatke, obišči stran Obvestilo o zasebnosti. Odjavi se kadar koli brez stroškov.