Katalog

Število izdelkov: 499
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Filippa K ti prinaša klasični skandinavski minimalistični dizajn

Vsak del Evrope ponavadi povezujemo s posebnim slogom oblačenja, vsi so si na nek način podobni, a hkrati imajo vsak svoje značilnosti. Če na jugu Evrope dobimo bolj živahne vzorce in žive barve, je skandinavski slog v znamenju minimalizma. Modni izdelki priznane znamke Filippa K ti prinašajo točno to, odličen minimalistični vpogled v skandinavski slog oblačenja.

Enobarvna in minimalistična oblačila

Filippa Knutssen je pred slabimi tremi desetletji - od lokalno priznane dizajnerke - naredila korak naprej in ustanovila svojo znamko Filippa K, s katero je švedski slog visoke mode prinesla vsej Evropi in hitro pridobila na popularnosti. Izdelki podjetja Filippa K so po pravilu enobarvni, brez vpadljivih vzorcev in logotipov, v središču oblikovanja oblačil pa je njihov dizajn.

Na Zalandu te čaka raznovrstna ponudba ženskih in moških oblačil in čevljev Filippe K. Pri moških lahko izbiraš med plašči, klasičnimi kratkimi majicami, t-shirti z izrezom in enobarvnimi puloverji. Lahko najdeš tudi volnene šale in pulije za hladnejše dni, Filippa K pa ti ponuja tudi obleke za resnejše poslovne priložnosti. Posebnost njihove kolekcije so tudi elegantne majice iz športnega materiala, ki jih lahko oblečeš za v službo in nato v njih opraviš še trening ter združiš oboje, pa se vmes ne rabiš preoblačiti.

V spletni trgovini Filippa K tudi elegantne ženske obleke

Na ženskem oddelku na Zalandu najdeš dolge obleke Filippe K, šale in puloverje. Tako kot na moškem oddelku tudi tukaj velja, da so oblačila Filippe K praviloma enobarvna in da izstopajo po zaslugi kroja, ne barve. Najdeš lahko elegantne obleke s stranskim izrezom, klasične hlače in škornje, ki sežejo nad kolena, ali pa nekoliko bolj sproščene majice in majice z izrezom, ki bodo na subtilen način pokazale tvojo postavo. Švedska moda je že desetletja v ospredju modnega gibanja Evrope, nekaj največjih znamk prihaja iz Skandinavije in po njihovi poti trdno koraka tudi Filippa K.