Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 248

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Froddo, ultimativna obutev za sproščen otroški korak

Iščeš kakovostno otroško obutev za razigrane majhne nogice, ki hitro rastejo in niso nikoli na miru? Poznaš znamko Froddo? Ta hrvaška znamka otroške obutve posveča največji poudarek zdravemu razvoju dojenčkovih in otroških stopal.

Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1946, dnevno proizvede več kot 3.500 parov otroških čevljev, zaposluje več kot 1000 ljudi in velja za največjega proizvajalca obutve na Hrvaškem. Zgodbo u uspehu pripisujejo visoki kakovosti izdelkov, ki jih ponujajo in je ključna za zdrav razvoj otroških stopal.

Vsa obutev Froddo je proizvedena na okolju in uporabnikom prijazen način, brez škodljivih snovi in dodatkov. Veliko pozornosti posvečajo tudi razvoju same obutve. Znamka poudarja, da noben otrok, pa tudi nobeno stopalo, ni povsem enako drugemu, da razumem in nenehno raziskuje raznolikost in se ji poskuša približati z inovativnim dizajnom.

Naša spletna trgovina je najhitrejša pot do otroške obutve Froddo

Je nogica prehitro zrastla in je spet čas za nove čevlje? Naša spletna trgovina ponuja več kot 270 parov otroške obutve Frodo za dojenčice, dojenčke, deklice in dečke, najstnice in najstnike. Poleg novih sezonskih modelov se vedno najdejo tudi modeli preteklih sezon po ugodnih, znižanih cenah. Tudi pri neznižanih parih je razmerje med kakovostjo in ceno zelo ugodno, saj je Froddo obutev resnično prijazna do otroških stopal.

Froddo otroška obutev pa ni samo kakovostna in prijazna za nošenje, temveč tudi lepa in moderna. Deklicam je na voljo še posebej širok nabor barv in zanimivih dodatkov. Veliko je zemeljskih tonov, rumene, fuksija barve ter seveda srebrne in zlate.

Kdaj je pravi čas za prve Froddo čevlje?

Froddo ponuja prvo obutev za najmanjše. Na voljo so otroški čevlji iz nežnega naravnega usnja, ki seveda ne vsebujejo nikakršnih škodljivih kemičnih spojin. In to že od številke 17 naprej.

So izjemno prožni in mehki. Posnemajo bosonogo hojo in so prava izbira za dojenčke, ki jih spoznavanje s prvimi koraki šele čaka.