Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 82
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Frugi prinaša zabavna in organska otroška oblačila

Tako kot smo mi lahko uživali v neokrnjeni in lepi naravi, si seveda želimo, da bi imeli to možnost tudi naši otroci. Z izbiro otroških oblačil britanskega podjetja Frugi, se odločiš za trajnostna, organska otroška oblačila, ki so narejena v sožitju z naravo. Hkrati pa svojemu otroku privoščiš zanimiva, zabavna in kvalitetna oblačila, ki jih bo z veseljem nosil.

Brez nevarnih snovi, v sožitju z naravo

Frugi je mlado britansko podjetje, njihova zgodba pa se je začela pred slabimi 20 leti, ko je ustanoviteljica Lucy za svojega otroka želela bolj kakovostna oblačila, kot so bila na voljo na trgu. Tako je nastala zgodba Frugija, organskih otroških oblačil, kjer je skrb za naravo in izdelava iz kakovostnih materialov na prvem mestu. In če so oblačila narejena ekološko, je to seveda zelo pomembno tudi za tvojega otroka, saj pri izdelavi niso bile uporabljene nevarne snovi, ki lahko večkrat povzročijo alergije, izpuščaje ipd. Skratka, z oblačili Frugi boš zadovoljna ti, tvoj otrok in tudi narava.

Na Zalandu lahko najdeš njihova oblačila za otroke vseh starosti. Za najmlajše ponujajo debele zimske pajace, enodelne dežne kostime za sprehode v slabem vremenu, s katerimi se bodo otroci lahko brezskrbno igrali in skakali po lužah, za nekoliko starejše pa tudi modne večbarvne športne puloverje, poletne in zimske obleke, brezrokavnike ipd.

V Frugi spletni trgovini tudi oblačila za nosečnice

Če se ti in tvoj otrok ravno pripravljata na prehod v vrtec ali šolo, te na Zalandu čakajo tudi otroški nahrbtniki, ki so dovolj prostorni za vse, kar potrebujete za cel dan, a hkrati ne tako težki, da jih otroci ne bi mogli sami nositi na ramenih na poti v vrtec ali šolo. Za bolj zabavne dni v domačem okolju pa te v spletni trgovini čakajo še pisane nogavice z živalskimi motivi, ki so pri otrocih zelo popularne.

Frugi pa ni pozabil niti na vse nosečnice. Tudi če otroka šele pričakuješ, lahko najdeš nekaj zase, saj ti Frugi ponuja nosečniške obleke in hlače z naramnicami, v katerih se boš počutila udobno.