Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 104

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Vrhunska športna oblačila in obutev Helly Hansen

Na Zalandu te čaka bogata ponudba vrhunskih športnih oblačil, obutve in dodatkov Helly Hansen tako za ženske, kot za moške in otroke. Za vse, ki ljubijo gibanje in radi aktivno preživljajo čas na prostem ali v telovadnici. Poleti in pozimi. Obožuješ zimske aktivnosti, kot so smučanje, deskanje na snegu in zimsko pohodništvo? Poletja preživljaš ob morju ali na jadranju? Rad hodiš v fitnes ali na skupinske vadbe? Tečeš?

Če si na katero od zgornjih vprašanj odgovoril pritrdilno, si na pravem mestu. Še posebej, če staviš na kakovost. Razišči našo ponudbo pomladno/poletne ter jesenko/zimske kolekcije, izberi Helly Hansen.

Blagovna znamka Helly Hansen je sinonim za kakovost, napredne tehnološke rešitve, trpežnost in udobje. V ponudbi najdeš izdelke, ki te bodo varovali pred najbolj zahtevnimi vremenskimi pogoji.

Spletna trgovina Helly Hansen: za športne navdušence in profesionalce

Poleg rekreativcev zato tej blagovni znamki zaupajo številni profesionalni športniki. In za mnoge od njih je Helly Hansen spletna trgovina najboša rešitev za nakup.

Nosijo jo številni svetovno znani jadralci, smučarji in alpinisti. Znamka je priljubljena tudi med ekstremnimi športniki, ki se podajajo na najzahtevnejše ture in vrhove, vse od ekstremnega alpinizma do odprav na arktična področja.

Helly Hansen osvaja svet že več kot 140 let

Blagovna znamka je na voljo v več kot 40 državah širom po svetu. Poznana je po nenehnih inovacijah in izboljšavah, ki jih vgrajuje v nove kolekcije.

Znamka ima korenine na Norveškem daljnega leta 1877. Ime je dobila po ustanovitelju Helly Juell Hansenu. Bil je kapitan ribiške ladje in je za lastne potrebe izdelal nepremočljivo ribiško obleko. To pa je bil šele začetek, ki so mu sledile številne inovacije, po katerih je blagovna znamka poznana še danes.

Ena od pomembnejših inovacij je bila »iznajdba« prvega velurja na svetu, ki so ga razvili v šestdesetih letih prejšnjega stoletja in so ga začeli uporabljati kot izolacijsko plast v zimskih oblačilih. Inovacija je pomembno vplivala na nadaljnji razvoj blagovne znamke na področju najzahtevnejših zunanjih oblačil.