Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 5.981
bekimko
bekimko
bekimko·

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Na Zalandu te že čaka tvoj novi Hugo Boss

Zgodba te legendarne blagovne znamke sega stoletje nazaj, ko je davnega 1923 gospod Hugo Boss v nemškem Matzingenz ustanovil svoje oblačilno podjetje. Danes gre za eno globalno najbolj prepoznavnih znamk, ki jo odlikujejo vrhunska kakovost, sodoben dizajn, inovativnost in trajnost.

Pod okriljem znamke sta na voljo liniji Boss in Hugo. Boss linija ponuja casual kose in športna oblačila, ki pa so zaradi skrbne izdelave in kakovostnih materialov nosljivi ob številnih priložnostih, če le te niso strikno formalne ali poslovne. Hugo kosi pa nagovarjajo trendseterje in ljubitelje mode, ki se izražajo skozi svoj stil oblačenja.

Skrivnost uspeha znamke se zagotovo skriva v nenehnem inoviranju. V zadnjih letih je razvoj kolekcij digitaliziran, drzni in inovativni so tudi pri izboru materialov in iskanju trajnostnih rešitev v vseh fazah poslovanja.

Spletna trgovina Hugo Boss ponuja več kot 2600 izdelkov

Odkrij sveže kolekcije Hugo boss za ženske, moške in otroke. Naša spletna trgovina Hugo Boss je odprta ves čas, vse dni v letu. Pregledaš, izbereš, naročiš. Enostavno, hitro in udobno.

Izbiraj med elegantnimi in casual oblačili zanjo in zanj, nakitom, sončnimi očali, torbami in drugimi dodatki, spodnjim perilom, otroškimi kosi, urami, čevlji in športnimi copati, elegantnimi kosi in pleteninami. Pa še super izdelke za obdarovanje najdeš.

Potrebuješ res dobre nove kavbojke? Izberi Hugo Boss in ne bo ti žal. Se super prilegajo, enostavno nosijo in kul izgledajo. Pri fantih še vedno prevladujejo modre, sive in črne barve, dame pa v omari potrebujemo še vsaj kak par bele barve. Beli džins je res top izbira.

Sinonim za moško poslovno modo

Želiš biti popolnoma prepričan, da tvoj poslovni izgled odraža tvoj status in visoke poslovne ambicije? V tem primeru ti ne preostane drugega, da izbereš poslovno obleko ali kak kos iz linije Hugo. Eleganca in kakovost sta samoumevni, prav tako pa moški poslovni kosi te znamke izgledajo res dobro.

Izberi enobarvno obleko, ki jo lahko kombiniraš s kakovostnimi majicami, tankimi pleteninami in seveda srajcami. Če prisegaš na malce več sproščenosti, pa poslovne hlače kombiniraj s trenčkotom. Za popoln videz so obvezni primerni čevlji, pa tudi ročna ura ne bo odveč. Kombinacija, ki bo zagotovo opažena tudi pri predstavnicah nežnejšega spola.