Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.026

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.
ritselaar_
ritselaar_
ritselaar_·

Hummel, sinonim za najboljše nogometne copate in sproščeno modo

Hummel je uveljavljena znamka nemškega porekla, ki ponuja športno opremo, obutev in izdelke za prosti čas. Ustanovljena je bila 1923 v Hamburgu. Prvotno je podjetje proizvajalo nogometne čevlje, po katerih je Hummel še danes prepoznaven širom po svetu.

Danes njihovo nogometno obutev nosijo številni nogometni klubi, med njimi tudi taki, ki redno osvajajo najvišja mesta v najpomembnejših ligah. Si vedel, da je slavna Crvena zvezda v 90. letih prejšnjega stoletja v copatih Hummel osvojila naslov evropskih klubskih prvakov?

Hummel pa je danes veliko več kot proizvajalec nogometnih copatov. Z leti se je znamka internacionalizirala in postala prepoznavna širom po svetu. Zelo priljubljena je v skandinavskih deželah, v domači Nemčiji, Franciji, na Japonskem, v Koreji in Ameriki.

Od nogometnih copat do priljubljene ulične mode

Za razcvet znamke je konec prejšnjega tisočletja Hummel poskrbel z retro linijo Old School. Ta je postala priljubljena med številnimi zvezdniki in slavnimi, posledično pa tudi med mladimi, ki so želeli izstopati z oblačili za prosti čas.

Zgodbo o uspehu je Hummel nadgradil z linijo trendi oblačil za prosti čas, pri katerih je mojstrsko povezal modo in šport. Tako se je znamko uveljavila tudi kot del sproščene mode za vse, ki so radi udobno oblečeni.

Na Zalandu te čaka bogato založena Hummel spletna trgovina

Ponujamo več kot 700 izdelkov te znamke, vse od vrhunskih nogometnih copat do ženske, moške in otroške športne mode, športnega perila, športnih torb in športnih copat. Za trening, tvoj najljubši šport, gibanje na prostem, šport in za prosti čas.

Če potrebuješ novo športno opremo za fitnes, skupinske vadbe, trening ali kako drugo priložnost, je Hummel spletna trgovina pravo mesto zate. Vrhunski izdelki za šport so plod dolgoletnega razvoja in nenehnih izboljšav. Preglej, poišči, izberi. Gibanje je kul, naj se trening začne z dobro opremo.