Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 228

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Trajnostno, moderno, kvalitetno – to je Jack Wolfskin

Ena najbolj priljubljenih znamk med ljubitelji aktivnega življenja in dejavnosti na prostem je v zadnjih letih postala nemška znamka Jack Wolfskin, ki jo seveda ponujamo tudi na Zalandu. Iz imena znamke izhaja, da so si ustanovitelji želeli izdelkov, ki vas bodo ščitili kot volčja koža, torej pred vsem, kar vremenski pogoji lahko ponudijo.

Nemška kvaliteta ne razočara

Ljubitelji znamke Jack Wolfskin prisegajo na njihove izdelke, ker kvaliteta pri tej nemški znamki ne niha. Če kupiš jakno, čevlje ali nahrbtnik v Jack Wolfskin spletni trgovini, dobro veš, da te čaka le najboljša nemška kvaliteta in izdelek, ki ti bo služil vrsto let. A niso le ena najbolj prodornih znamk v Evropi za vse aktivne ljudi, so tudi izjemno trajnostno naravnani in poizkušajo čim več izdelkov narediti iz recikliranih materialov in s postopkom proizvodnje, v katerem ne uporabljajo nevarnih izdelkov in kemikalij.

Če torej iščeš kvalitetna oblačila, rad pa bi bil čim bolj odgovoren do okolja, je Jack Wolfskin idealna izbira zate. Na Zalandu te čakajo odlični puloverji in jopice iz flisa, ki so v prehodnem obdobju lahko zunanja plast pri aktivnostih na prostem, pozimi pa služijo kot prvi sloj. Čezenj lahko oblečeš dolge zimske jakne in puhovke, ki te čakajo v spletni trgovini, izbiro pa dokončaš s kapo ali trakom iz volne ali bombaža.

V Jack Wolfskin spletni trgovini izberi celo garderobo

Jack Wolfskin ti ponuja elegantna športna krila, pa hlače za preživljanje prostega časa na prostem, ki niso namenjene le športu, brez težav jih oblečeš tudi za opravke ali obiske. Svojo kolekcijo lahko dokončaš z debelimi zimskimi čevlji, na Zalandu te čakajo tudi nepremočljive različice s toplim puhom v notranjosti, v katerih bodo tvoje noge na toplem in suhem prebrodile zimo.

Jack Wolfskin je podjetje, ki ne pozabi niti na otroke, v spletni trgovini te čaka njihova celotna kolekcija. Ne odlašaj in preglej ponudbo na Zalandu, ne bo ti žal.