Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 45

Nosi Merrell in začuti moč gibanja na prostem

Blagovna znamka Merrell ponuja tehnično pohodniško obutev in športno obutev za aktivnosti na prostem z več kot 40 letno tradicijo. Je izjemno priljubljena. Prisotna je v več kot 190 državah sveta, seveda tudi v Sloveniji. Skrivnost uspeha te vrhunske obutve temelji na znanju, zmogljivosti in funkcionalnosti.

Znamka Merrell je namenjena vsem ljubiteljem gibanja na prostem, tako ženskam, kot moškim in otrokom. Njen cilj je navdušiti in spodbujati ljudi, da bi se čim več in čim raje gibali na prostem, pri čemer stavijo na kakovost, udobje in vzdržljivost.

Prizadevajo si ustvarjati obutev, ki omogoči popoln občutek ob nošenju, bodisi ob hoji, kolesarjenju in drugih oblikah gibanja na prostem. In to jim dobro uspeva, saj njihovi izdelki sodijo med najboljše v svoji kategoriji, še posebej v razmerju s ceno.

Naša spletna trgovina je navdušena nad trajnostno znamko Merrell

Na voljo je več kot 140 parov obutve zanjo, zanj in za najmlajše. Ženske so navdušene nad modeli, ki so s pomočjo tehnologije Q-form posebej oblikovani za žensko stopalo. Tudi moški modeli so anatomsko in tehnološko dovršeni in prilagojeni za gibanje v mestu ali naravi.

Otroško stopalo, ki se še razvija in raste, potrebuje kakovostno obutev, ki ga podpira in ščiti. Prav vsi otroški modeli Merrell, ki jih ponuja naša spletna trgovina, so tehnološko in anatomsko dovršeni ter namenjeni aktivnosti na prostem.

Trajnostno delovanje za boljši danes in jutri

Eden ključnih ciljev, ki jih znamka Merrell zasleduje,je zmanjšati negativen vpliv svojega delovanja na naravo. s pomočjo recikliranja, optimiziranja tehnoloških procesov, inovativnega oblikovanja in proizvodnih metod si znamka prizadeva zmanjšati ogljični odtis in količino odpadnih materialov.

Znamka spoštuje neomajno moč narave, je okolsko odgovorna in zavedna. Nenehno išče priložnosti, kako vdihniti novo življenje recikliranim materialom pred uporabo in po njej. S svojim delovanjem si prizadeva, da bi trajnost postala gonilna sila sprememb v športni industriji in industriji nasploh.