Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 2.154
saravida_
saravida_
saravida_·

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.
saravida_
saravida_
saravida_·

Michael Kors: ameriške sanje, ujete v brezčasnih modnih kosih

Poslovna, športno elegantna in športna oblačila, dodatki, kultne torbice in očala, modni čevlji in superge. Vse to je Michael Kors, legendarna ameriška znamka s pridihom luksza in sijaja. Omeniti velja tudi elegantne večerne obleke, ki jih rade in pogosto nosijo zvezdnice, manekenke in influencerke. Kosi so na prvi pogled preprosti, a po drugi pa razkošni, elegantni in prefinjeni.

Začetki te globalno prepoznavne znamke segajo v leto 1981. Ime nosi po ustanovitelju, Michaelu Korsu, oblikovalski legendi iz New Yorka, globalne modne prestolnice. Svoj talent je začel že zelo zgodaj v otroštvu. Že pri rosnih petih letih naj bi predelal materino poročno obleko, ki jo je le ta ponovno oblekla ob svoji drugi poroki.

Michael Kors še danes stoji trdno za svojo istoimensko blagovno znamko. Velja za enega najprodornejših ameriških modnih oblikovalcev.

Bogato zalogo najdeš na Zalandu

Na voljo je res veliko kosov nakita, najdeš tudi znižane kose. Oglej si torbe, denarnice, čevlji, ure, pokrivala, šali, rokavice, tekstilne maske in oblačila za vse priložnosti, tako zanjo, kot zanj. Na voljo je 2000 izdelkov te blagovne znamke za ženske in moške, za popoln izgled od glave do pete. Čaka te tudi ponudba otroških čevljev in copatov Michael Kors.

Michael Kors ponuja, kar si želijo močne in svobodne ženske in moški. Z ameriškim pridihom, seveda. Ponudbo pa vseskozi dopolnjujemo, zato nas spremljaj in bodi na tekočem z novostmi, ki jih ponuja Michael Kors. Pa še to, na naši spletni strani seveda ponujamo le najbolj kvalitetne izdelke, saj se zavedamo, da so oblačila, nakit in obleke namenjena zdržati še leta.

Iščeš žensko torbico Michael Kors?

Gre za ključni kos, ki doda pikio na i celotnemu videzu marsikatere urejene dame in moškega. To pa iz preprostega razloga: Michaek Kors torbice so res zakon. Odlikuje jih vrhunski design, izdelava in top materiali.

Potrebuješ poslovno torbico, ki jo boš dolgo in rada nosila v službo? Pri nas si na pravem mestu. Naj se izbiranje začne.