• Moški
  • Otroci
Število izdelkov: 28
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Miss Selfridge prinaša visoko modo z ulic Londona

Kot vsako velemesto, ima tudi London nekaj predelov, ki so namenjeni predvsem trgovinam z ekskluzivnimi modnimi izdelki. Eden takšnih je tudi londonski »High Street«, kjer se je začela zgodba slovite veleblagovnice Selfridges. Danes ti Miss Selfridge prinaša mladostno žensko modo za vsak dan in to po precej bolj dostopnih cenah kot so bile tiste z visoke ulice Londona.

Nič več veleblagovnic, le še Miss Selfridge spletna trgovina

Od leta 1966, ko je kot podznamka veleblagovnice Selfridges nastala Miss Selfridge, se je v svetu mode ogromno spremenilo, njihovo poslanstvo pa ostaja enako - mladostniška moda, v kateri prevladujejo živahne barve. Njihove prve obleke so bile narejene iz papirja in so bile zasnovane tako, da so po enem nošenju romale v smeti. Danes pa tudi Miss Selfridge prisega na trajnostni način izdelave, ki je okolju precej bolj prijazen. In če smo še pred dobrim desetletjem lahko njihova oblačila kupovali v verigi trgovin, je danes znamka Miss Selfridge na voljo izključno na spletu. V njihovi spletni trgovini na Zalandu se skriva pravo bogastvo različnih ženskih oblačil.

Prevladujejo živahni vzorci in žive barve

Miss Selfridge ti ponuja pisane dnevne obleke, ki segajo približno do sredine stegen in poudarjajo sproščenost, predvsem zaradi barvnih kombinacij in rožastih vzorcev, ter seveda tudi zaradi nekoliko manj formalnega, krajšega kroja. Lahko pa izbereš tudi bolj nevpadljive izdelke, denimo dolgo krilo v A-obliki, ali pa poletno obleko, ki sega do gležnjev in je pri strani odprta. V spletni trgovini te čakajo tudi ženski topi, potiskane majice z dolgimi in kratkimi rokavi ter bluze, kjer ravno tako prevladujejo žive barve in živahni vzorci.

S puloverji in trenerkami pri Miss Selfridge niso pozabili niti na bolj športne priložnosti, ponudbo na Zalandu pa zaokrožajo natikači, copati, čevlji s peto in tudi tanjši, bolj elegantni plašči. Če si želiš osvežitve svoje garderobne omare s pridihom londonske mode, boš nad izbiro Miss Selfridge zagotovo navdušena.