Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Missguided, vse kar potrebuje samozavestna ženska

Missguided prihaja iz Velike Britanije, zibelke sodobne ženske mode. Znamka časti samozavestne mlade ženske, ki se dobro počutijo v svojem telesu in se ne sramujejo svojih oblin. Slavi radost do življenja, z njo je vsak dan razburljiv kot petkov večer. Če si pripravljena na naslednjo noro modno sezono in odločena, da boš ti vodila to modno igro, je znamka Missguided prava zate.

Moderen design in izstopajoči kosi so prepričali tudi mnoge influencerke, blogerke in ikonične osebnosti iz socialnih omrežij, ki pogosto nosijo to znamko. Ne morejo pa se ji upreti niti največje svetovne zvezdnice s sveta filma in glasbe, ki so se prav tako pustile zapeljati tej znamki.

Tvoja modna prihodnost

Missguided ponuja resnično širok nabor ženskih oblačil, ki ga nenehno dopolnjuje z novimi kosi za prosti čas in druge priložnosti. Oblačila so cenovno dostopna, hkrati pa nosljiva in kakovostna. Prevladuje sproščen ulični slog, ki ga znamka spretno dopolnjuje z ženstvenimi in senzualnimi kosi.

Moda še nikoli ni bila tako udobna, a hkrati ženstvena, kot je danes. Ženstveni bodiji lepo poudarijo telo. Pašejo tako k trenirki kot džinsu in mini krilu. Drzni dekolteji, nenavadni izrezi in majice nekovencialnih oblik govorijo samosvojo modno zgodbo.

Naša spletna trgovina ponuja več kot 3.600 modnih kosov Missguided

Res pestra izbira. Naša spletna trgovina ponuja več kot 3600 Missguided kosov za mlade, neodvisne, odločne ženske, ki ljubijo življenje in modo. Zate! Če iščeš nekaj posebnega, a še ne veš natančno kaj, se prepusti navdihu. Preglej ponudbo in izberi kos, ki bo pomembno vplival na tvoj bodoči videz.

Če pa iščeš točno določen kos, bo izbira še toliko lažja. Missguided je popoln izbor, če potrebuješ stajling za prosti čas, šolo in faks, petkov odklop, zabavni kino večer s prijateljicami, romantičen zmenek ali novo fotko na družabnem omrežju.

Rabiš nekaj posebnega? Nekaj kar res zažiga? Izberi katero od Missguided oblek. Pri nas najdeš točno tako, kot si želiš.