Moški dežni in gumijasti škornji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 29

Moški hišni copati so obvezna oprema vsakega slovenskega doma

Kaj narediš, ko prestopiš prag svojega doma? Si slečeš plašč in se šele nato preobuješ v svoje hišne copate ali obratno? Se najprej preobuješ?

Slovenci zelo radi in pogosto nosimo hišne copate. Pa ne samo to, gostu jih ponudimo takoj ko potrka na vrata našega doma. Ta navada naj bi se pri nas po drugi svetovni vojni razširila iz ruralnih območij v mesta in postala običajen del našega vsakdana. Nošenje copatov pa ni povsod tako priljubljeno. V mnogih državah, denimo v Ameriki, se ljudje praviloma ne preobuvajo, v arabskih in skandinavskih deželah pa ljudje po stanovanju hodijo v udobnih nogavicah.

Ne glede na različne navade, ni dvoma, da se po napornem dnevu paše preobuti v mehka in udobne copate. Kvaliteta le teh je zelo pomembna, saj smo na nogah cel dan. Ko pridemo domov, jih seveda zato hočemo spočiti.

Najboljša izbira za vsako priložnost

Na Zalandu te čaka pester izbor moških hišnih copatov iz raznovrstnih materialov, ki so vedno najbolj udobni in kvalitetni ter številnih barv, ki se bodo podale vašim oblačilom in modnemu stilu. Za res dobro počutje in udobje ob vsakodnevnem nošenju je pomembno, da so pravilno oblikovani ter podloženi. Tudi videz je pomemben, še posebej, če jih nosiš izven doma.

Hišni copati se ne nosijo zgolj doma. Nosijo se tudi v šoli in pisarnah. Če jih uporabljaš v šoli med poukom, izberi take, ki ne drsijon so varni.

Hišni copati vedno bolj prodirajo tudi v pisarne, kar je logično, saj v pisarni preživljamo enako ali več časa kot doma. Vedno več zaposlenih jih vsaj občasno uporablja med delovnim časom, še posebej v zimskih mesecih ali ob dežju, ko na poti v službo obujemo robustnejše čevlje. Na Zalandu imamo na voljo ogromno barvnik kombinacij, ki bodo poperstile tvoj dan, ali se uskladile tvoji klasični modi. To je preprosto ena izmed glavnih stvari, ki jih mora imati vsak moški v svoji omari.

Iščeš idejo za super darilo? Podari hišne copate

Hišni copati so odlična ideja za darilo. Podariš jih lahko bodisi za božič, novoletno obdarovanje, rojstni dan ali kako drugo priložnost. Prav tako se odlično obnesejo kot prijazna popotnica, ko se prijatelj preseli v novo stanovanje ali nov kraj.

V vsako stanovanje sodijo tudi sobne copate, ki jih sicer ne uporabljajo in so namenjene gostom. Da morajo izgledati novo in čisto verjetno ni potrebno poudarjati.