Moške dizajnerske denarnice, ovitki in obeski za ključe

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 88

Moške dizajnerske denarnice, ovitki in obeski za ključe za varnost

Si med tistimi, ki imajo ob odhodu z doma radi s seboj veliko stvari, ali sodiš med tiste bolj racionalne, ki potrebujejo le denarnico, telefon in ključe od avtomobila? Kakor koli, zagotovo si želiš, da so tvoji dokumenti med potepanjem ali med opravki varno spravljeni. A iz denarnice, ovitka za kartice ali obeska za ključe lahko narediš pravi modni kos najvišje kakovosti. Ne verjameš? Na Zalandu smo poskrbeli za več tovrstnih dodatkov s podpisom priznanih dizajnerskih imen.

Elegantne in praktične denarnice prestižnih znamk za moške

Osnovna značilnost denarnice mora biti, da je praktična in ravno dovolj velika, da lahko vanjo spraviš denar, nekaj kartic, dokumentov in morda fotografijo osebe, ki ti je še posebej blizu. A vemo, da se ne zadovoljiš s povprečjem, ampak želiš zase le najboljše. In prav je tako. Zato ti ponujamo dizajnerske denarnice, ki takoj padejo v oči. Nekatere svoj sloves kažejo tako, da se na njih blešči velik kovinski napis priznane modne znamke, druge imajo značilen potisk, tretje logotip, ki je poznan po vsem svetu. Pobrskaj po ponudbi, izberi svoje priljubljeno modno podjetje ali se odloči glede na barvo in velikost. So ti všeč pregibne denarnice, ki se zapirajo s pritiskačem, ali nekoliko večje, ki imajo zadrgo?

Klasika ostajajo denarnice v črni in rjavi barvi, ki se podajo k vsaki torbi ali jakni. Lahko pa se poigraš tudi z živahnejšimi barvami in dvigneš svojo modno letvico še višje. Svetujemo ti, da si jih podrobno ogledaš in preveriš, ali imajo predal za kovance in dovolj žepkov za vse dokumente, ki jih potrebuješ med nakupovanjem, potovanji ali zabavo. Če denarnico že imaš ali rad plačuješ brezgotovinsko, pa premisli, ali bi ti morda bolj ustrezal ovitek za kartice, ki ga lahko spraviš kar v žep. Je ravno dovolj velik, da lahko vanj spraviš tudi nekaj svojih vizitk, če se ti slučajno ponudi kakšna res dobra poslovna priložnost.

Brez neprijetnega brskanja za ključi

Poskrbi tudi za svojega jeklenega konjička in se pobahaj z dizajnerskim obeskom za ključe, ki zagotovo ne bo ostal neopažen. Svetujemo ti, da je obesek dovolj velik in vpadljivih barv, da ga hitro najdeš v svoji torbi. Zelo praktični so tudi daljši obeski za okoli vratu.