Moške cargo hlače s stranskimi žepi

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 690

Športne hlače z žepi so totalno kul

Kaj nosijo najbolj kul fantje? Športne hlače z žepi, seveda. Se strinjaš? Tudi ti iščeš prave hlače z žepi zase? Potem si na pravem mestu, saj naša spletna trgovina ponuja več sto različnih modelov. Ponujajo jih številne blagovne znamke, vse od ponudnikov sproščene ulične mode za najširše množice do prestižnih modnih znamk. Zagotovo se najdejo prave zate.

Hlače z žepi so zelo priljubljene in moderne že kar nekaj časa in prav nič ne kaže, da bi kmalu šle iz mode. K temu zagotovo pripomore udobje ob nošenju, super izgled in številni zvezdniki, ki jih nosijo v prostem času.

Kroj se poda tako poletnim kot zimskim opravam, pa tudi sicer jih ni težko kombinirati. Sproščena fantovska moda je resnično kul.

Kako nositi hlače z žepi?

Če imaš rad sproščeno oblačenje, so hlače z žepi prava izbira zate. Nosiš jih lahko k jopici, majici, puloverju ali džins jakni. Za bolj urejen videz super pašejo k beli srajci. Pa tudi v kombinaciji s sproščenim suknjičem in majico boš videti odlično.

Tudi izbira obutve, ki paše k hlačam z žepi, ni pretirano zahtevna naloga. Pašejo k vsem supergam in športnim copatom, ne glede na stil. Brez težav pa jih nosiš tudi z natikači in bulerji. Na modnih brveh priznanih modnih oblikovalcev pogosto videvamo manekene, ki nosijo hlače z žepi z mokasinkami ali elegantnejšimi čevlji. Drzno in opazno.

Poleg klasičnih črnih se super obnesejo hlače z žepi v vojaško zeleni, sivi in kamel rjavi barvi. Če si naveličan klasičnih barv, razmisli o karirastem ali abstraktnem vzorcu.

Le nekaj klikov te loči do novih hlač z žepi

Sodiš med tiste, ki ti klasično nakupovanje in obiskovanje trgovin ne diši pretirano? Potem je nakup na Zalandu prav rešitev zate. Hitro, enostavno in zanesljivo.

Naša ponudba hlač z žepi je zagotovo dovolj velika in zanimiva, da najdeš pravi model zase. Nakupovanje kot se šika.