Moške majice in polo majice

Število izdelkov: 18.209

Moške majice – osnovno oblačilo, ki je veliko več kot samo to

Moških majic ni nikdar preveč. Gre za osnovno oblačilo, ki ga lahko nosiš samostojno, si ga oblečeš pod srajco ali pulover, lahko pa čez svojo najljubšo majico nadeneš jakno in že si pripravljen za odhod. Odvisno od priložnosti se lahko odločiš za neuradni, urbani ali športni slog majice.

V spletni trgovini Zalando lahko v široki ponudbi izbiraš med navadnimi in potiskanimi majicami, takimi brez rokavov, polo majicami ali majicami z dolgimi rokavi. Na voljo so ti enobarvne in večbarvne majice, nevtralne in pisane barve, majice s kapuco, majice z okroglim izrezom in številne druge. Izbiraš lahko med običajno dolgimi, kratkimi ali zelo dolgimi majicami ter številnimi drugimi različicami tega priljubljenega oblačila.

Majice s potiskom za tiste, ki ste radi opazni

Ti je katera od blagovnih znamk še posebej všeč? Omisli si majico z opaznim logotipom svoje priljubljene blagovne znamke. Se navdušuješ nad določenim risanim ali stripovskim junakom? Odkrij licenčne blagovne znamke z motivi priljubljenih likov. V spletni trgovini Zalando boš prišel na svoj račun, tudi če želiš na majici nositi ime ali motiv svoje najljubše glasbene skupine oziroma izvajalca.

Odkrij široko ponudbo majic v spletni trgovini Zalando in izberi tako, ki je popolnoma v tvojem slogu.