Moški pleteni puloverji

Število izdelkov: 3.894

Pleten pulover za kul zimski izgled

Zima je čas, ko potrebuješ več oblačil in pomembno je, da so ne le topla in mehka, temveč tudi lepa in udobna. Načeloma se je lažje oblačiti v toplejših mesecih, ko potrebuješ manj oblačil, a s pravo izbiro si tudi v hladnih dneh oblečen kot si želiš.

Pulover je seveda nujna oprema prav vsake garderobe, posebno kategorijo pa predstavljajo pleteni puloverji, ki so kakovostni in jih lahko bolečeš kamorkoli. Pa še odlično izgledajo na tebi in ti dajo tisti pravi zimski videz.

Na Zalandu te čaka na tisoče pletenih puloverjev

Izbira pletenih puloverjev je hos Zalandu zares neverjetna. Izbiraš lahko različne velikosti, od standardnih, do manjših in tistih za visoke postave. Pleteni puloverji prihajajo v številnih barvah, od klasično črne, modre in bele pa vse do rumene, zelene in rdeče. Najdeš lahko tudi modele v roza in zlati barvi - kar je tebi pač najbolj všeč.

Izbiraš lahko tudi med materiali, odvisno, kaj ti je všeč in za kam pulover potrebuješ. Odlična izbira je bombaž, lahko tudi sto odstoten, ali pa jersej, elegantni kašmir in moher. Razmisli, ali bi ti za zares mrzle dni, ko se sprehajaš po mestu ali pa greš na sprehod v gozd, prav prišel volnen pleten pulover, za tiste bolj športne aktivnosti pa tak iz športnih materialov, ki dihajo in odvajajo potenje.

Pleten pulover ima lahko tudi različne vzorce - od kamuflažnega, do fototiska, črtastega in številnih drugih. Sprehodi se po spletni trgovini na Zalandu in izberi popoln pleten pulover za svoj okus.

S čim kombinirati pleten pulover?

Pleten pulover lahko zares kombiniraš s čimerkoli. Odlično se poda h kavbojkam pa tudi k bolj resnim hlačam, ki jih nosiš na službene sestanke. Navsezadnje ga lahko oblečeš tudi v kombinaciji s spodnjim delom trenerke. In še nekaj, ko boš kupoval novo bundo ali plašč, poskrbi, da bo dovolj velika, da lahko pod njo brez težav oblečeš tudi debelejši pleten pulover. In pripravljen si na vse.