Moške srajce

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 4.999

Moške srajce za prav vse dni in priložnosti v življenju sodobnega moškega

Spoznaj našo ponudbo tega tradicionalnega oblačila v popolnoma novi preobleki. Naj se naše srajce zlijejo z dinamiko tvojega vsakdana ne glede na letni čas.

Udobna sproščenost

Potrebuješ srajco za različne priložnosti? Preglej našo bogato ponudbo srajc za prosti čas, ki jih lahko oblečeš za sproščen videz v delovnem okolju ali za popoldansko kavo v mestu. Med njimi so tudi srajce iz večnega džinsa, različnih barvnih odtenkov in krojev za vse trendovske nostalgike.

Res je sicer, da obleka ne naredi človeka, vendar tudi to, da z izbiro oblačil izrazimo svojo osebnost. Enobarvna prosto padajoča srajca iz lanenega platna s tremi gumbi in kitajskim ovratnikom odlično odseva samozavestnega moškega, ki ceni udobje in pridih Sredozemlja.

Za sproščeno eleganco na delovnem mestu izbiraj med bolj klasičnimi, enobarvnimi kroji z nevpadljivimi vzorci. Želiš morda res izstopati? Potem so ti na voljo srajce živahnejših barvnih kombinacij, asimetričnih krojev in drznih vzorcev priznanih modnih oblikovalcev.

Umirjena poslovna eleganca

Poslovno okolje pogosto narekuje izbiro sloga, kar pa ne pomeni, da je treba izbrati dolgočasno. Klasične, enobarvne srajce z dolgimi rokavi zaradi modnega kroja vnesejo trendovski pridih tudi v resno poslovno okolje.

Tudi posebne priložnosti v življenju je treba pozdraviti z ustreznimi oblačili. Pomembna obletnica, poročni dan ali maturantski ples. Enobarvna klasika ali nevpadljivi vzorci na barvni podlagi, ki se barvno ujamejo z oblačili osebe ob tebi, lahko na fotografijah ustvarijo podobo skladne celote. Za prav vsak dogodek imamo v svoji ponudbi srajco zate.

Pestrost izbire zagotavljajo srajce različnih dolžin in krojev. Izbiraš lahko med srajcami normalne dolžine, ki dajejo videz urejenosti, tudi kadar jih nosiš čez pas, in zelo dolgimi, ki jih potrebuješ, kadar želiš, da so urejeno zataknjene v hlače. Na voljo so oprijeti modeli, ki poudarijo obris telesa, in širši, ki omogočajo neovirano gibanje. Izberi srajco po svojem okusu.