Moške majice z dolgimi rokavi

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 300

Nepogrešljive in udobne moške majice z dolgimi rokavi

Majice z dolgimi rokavi so eden od osnovnih kosov oblačil, ki jih uporabljamo tako pri športu kot v vsakdanu. Njihova funkcija je, da nas grejejo ob hladnih delih dneva, ko sonce šele vzhaja ali se poslavlja, oziroma v letnih časih z nižjimi temperaturami.

Na Zalandu imamo na izbiro široko ponudbo moških majic z dolgimi rokavi, ki so posebej zasnovane za različne športe, z mislijo na tvoje estetske želje in potrebe. V ponudbi lahko najdeš tudi številne izdelke, ki postavljajo v ospredje trajnostnost, saj so izdelani iz recikliranih materialov.

Športne majice z dolgimi rokavi za jutranji trening

V primeru, da rad aktivno začneš dan, je pomembno, da si temu primerno oblečen. Dobro zasnovana majica te ob pričetku vadbe greje, ko pa telo prične z oddajanjem toplote in potu, je bistveno, da se material hitro suši.

Kombinacija športne majice z dolgimi rokavi s kratkimi športnimi hlačami je dobra izbira zate, saj telo izgublja več toplote preko zgornjega dela trupa. Prav tako pa imaš v kratkih hlačah omogočeno večjo svobodo pri gibanju nog.

Pri izbiri oblačila je vredno pomisliti tudi na opaznost ob zmanjšani vidljivosti. Vsaj en kos nošenih oblačil naj ima odsevnik, saj boš na ta način bolj varen in miren.Pozitivne strani majic z dolgimi rokavi

Dolgi rokavi imajo pri športu številne prednosti. Nudijo dodatno zaščitno plast. Po eni strani z dolgimi rokavi lažje prenašaš nizke temperature, po drugi pa je koža na ta način manj izpostavljena soncu. Ohlapen kroj in prepustna tkanina omogočata dovolj zračnega pretoka za hlajenje telesa. V primeru, da ti je še vedno vroče, si lahko vedno preprosto zavihaš rokave.

Ko se odločaš med kratkimi in dolgimi rokavi, raje izberi majico z dolgimi, saj ti bo ta omogočila več udobja ob različnih vremenskih razmerah. Na ta način se boš lažje posvetil sebi in športu.