Otroški dežni škornji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 203

Razposajena jesen z otroškimi dežnimi škornji

Deževni dnevi in meseci so za odrasle po navadi čas, ki bi ga najraje preskočili ali zakopali globoko v omaro. Večina otrok pa v dežnih kapljicah neznansko uživa. Ni lepšega, kot sta skakanje in čofotanje po lužah, kajne?

Če imaš tudi ti doma takega navdušenca oziroma navdušenko nad čari deževnega vremena, bodo prava izbira zanj oziroma zanjo otroški dežni škornji. Ti poskrbijo, da so noge malih nadobudnežev kljub razposajenosti vedno suhe in na toplem.

Prikupna dežna obutev za vse starosti

V spletni trgovini Zalando najdeš otroške dežne škornje za prav vse starosti, ne glede na to, ali je tvoj otrok še dojenček, malček ali mogoče že najstnik.

Izbiraš lahko med otroškimi dežnimi škornji iz sintetičnih materialov, imitacije usnje, blaga, seveda pa ne manjkajo niti taki iz gume. Da bo otrokova noga vselej na toplem, so dežni škornji opremljeni s podlogami iz različnih materialov, kot je volna. Ti poskrbijo, da malčka med vragolijami v dežju ne bo zeblo.

Otroški dežni škornji so v spletni trgovini Zalando na voljo v številnih igrivih barvah in prikupnih vzorcih, ki bodo tvojemu malčku narisali nasmeh na obraz vsakič, ko jih bo obul. Če je tvoj otrok že nekoliko starejši, so na voljo tudi enobarvni dežni škornji v privlačnih barvah – od črne do rožnate, rumene, rdeče in drugih.

Ima tvoj malček najljubšega risanega junaka? Potem preveri ponudbo otroških dežnih škornjev licenčnih blagovnih znamk, ki jih krasijo motivi priljubljenih risanih junakov.

Otroški gumijasti škornji za dežne vragolije

V spletni trgovini Zalando najdeš široko izbiro otroških gumijastih škornjev, ki bodo ne glede na vreme otrokove noge učinkovito varovali pred mokroto in mrazom, saj so vodoodporni.

V skrbeh pa ne boš, niti če si bo tvoj otrok privoščil »blatno kopel«, saj se gumijasti škornji z lahkoto očistijo.

Naj bosta jesen in zima polni dežnih radosti!