Otroški zimski čevlji i škornji za sneg

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 295

Da bo zima brezskrbna, so tu otroški zimski čevlji in škornji za sneg

Zima je za marsikoga turoben čas, a otroci brez dvoma ne sodijo v to kategorijo. Kaj je lepšega kot pobeljeni okoliški hribčki, travniki in ceste? Na snegu lahko otroci preživijo ure in ure, pa se nikoli ne naveličajo kepanja, ustvarjanja angelčkov v snegu ali pa sankanja na bližnjem hribu. To je tudi priložnost zate, da s svojim otrokom preživiš zabavno popoldne. A ker sneg običajno spremlja tudi mraz, mora biti otrok pripravljen na zimske razmere, zato potrebuješ dobre otroške zimske čevlje in škornje za sneg.

Bela, snežena zima je čarobni čas

Zima, sploh če je tista prava, bela zima, je čaroben letni čas za otroke, spremlja pa jo tudi precej padavin, zato otroci potrebujejo dobro obutev, da bodo njihove noge vedno ostale na suhem, ti pa boš brez skrbi, ko se bodo lovili pred hišo ali blokom. Tako kot pri odraslih tudi v otroški ponudbi lahko izbereš škornje ali čevlje za v sneg, ki se razlikujejo po svoji funkcionalnosti in videzu.

Škornji so zelo priročni, ker jih otroku lažje obuješ kot čevlje in so tudi višji, zato bo sneg težko našel pot v čevelj, tudi če otroci skačejo v kupe snega. Dobra stvar je tudi zategovalna vrvica na vrhu čevlja, s katero škorenj zategneš okoli mečne mišice in poskrbiš, da topel zrak ne uhaja ven. Notranjost je po navadi obložena s toplim oblazinjenjem, ki varuje otroške noge, zadnji detajl pa je debel podplat iz nedrseče gume, ki na ledu ali mokrih ploščicah ohrani oprijem.

Modni otroški škornji navdušujejo najstnike

Za tiste najmlajše smo na Zalandu pripravili živahno kolekcijo s potiski dinozavrov, živali ali risanih junakov, za nekoliko večje otroke pa tudi prave modne škornje in zimske čevlje, ki so čiste kopije odraslih čevljev znanih proizvajalcev, le da so prilagojene za otroško velikost noge. Tudi za tvoje otroke je, tako kot zate, dovolj dobro le najboljše, kajne?

Vsem zimskim čevljem za otroke pa je skupno, da so izdelani iz nepremočljivega materiala, ki v vseh razmerah poskrbi, da bo noga ostala na suhem. Če jih še impregniraš z zato namenjenimi proizvodi, bodo svoje dobre lastnosti obdržali še dlje.