Otroški čevlji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 4.950

Otroški čevlji po meri tvojega otroka

Iščeš kakovostno otroško obutev, ki bo poskrbela za otrokovo udobje, obenem pa bo primerna za njegove različne dejavnosti in faze razvoja?

Na Zalandu lahko najdeš bogato izbiro otroških čevljev za vsako priložnost in vse starosti. Razišči širok nabor obutve, ki bo poskrbela za udoben korak majhnih in malo večjih nog – od dojenčkov in vse do najstnikov.

Izbiraš lahko med številnimi priljubljenimi blagovnimi znamkami, ki nudijo trendovsko otroško obutev za vsak žep in okus.

Otroška obutev za vsako starost in priložnost

Prvi dojenčkovi čeveljci? Udobni šolski copati? Športni čevlji za nadobudno športnico? Superge za odraščajočega najstnika? Ali morda prikupne balerinke? Na Zalandu lahko najdeš pravi par otroških čevljev za prav vsako priložnost, naj bo to šola, šport, prosti čas ali kaj drugega.

Odvisno od tega, za katero priložnost iščeš otroško obutev, lahko izbiraš med različnimi in kakovostnimi materiali – od usnja in njegove imitacije, džinsa, bombaža, volne do blaga in še marsičesa. Ima tvoj otrok najljubšo barvo? Prepričani smo, da se v široki izbiri barv, ki krasijo našo obutev, skriva natanko tista, ki je tvojemu otroku najbolj všeč. Iščeš obutev z zabavnimi vzorci? Brez skrbi, v naši ponudbi lahko najdeš pikčaste, črtaste, pisane in kariraste čevlje ter tudi take, ki jih krasijo prikupni potiski.

Ima tudi tvoj otrok najljubšega junaka, ki ga naravnost obožuje? Odkrij ponudbo čevljev licenčnih blagovnih znamk, ki jih poleg udobja in kakovosti krasijo podobe priljubljenih risanih in stripovskih junakov. Prepričani smo, da bodo na obraz tvojega malčka narisali širok nasmeh.

Prisegaš na trajnostno modo? Pri nas lahko najdeš trajnostno obutev tudi za svojega otroka. Tovrstni čevlji so lahko izdelani iz različnih deležev recikliranih, ekoloških ali lažje biorazgradljivih materialov, z bolj trajnostnimi in okolju prijaznimi postopki, lahko pa blagovna znamka sodeluje z odgovornimi proizvajalci usnja, certificiranimi po protokolu Leather Working Group.

Če iščeš otroške čevlje določene blagovne znamke, lahko izbiraš med številnimi priljubljenimi in priznanimi imeni otroške obutve. Ne prezri pa niti blagovnih znamk, ki jih še ne poznaš, saj se morda prav med njimi skriva pravi par čevljev za tvojega otroka.

Kako izbrati pravo velikost?

Pri izbiri pravih otroških čevljev upoštevaj, da tvoj otrok še raste, zato izberi dovolj široko obutev, pri čemer si lahko pomagaš z našim vodičem po velikostih. Pari obutve, ki jih najdeš na našem spletnem mestu, so opremljeni tudi z nasvetom, ali je bolje izbrati manjšo ali večjo številko od običajne velikosti.

Na Zalandu smo prepričani, da se za vsako otroško nogo najde popoln par čevljev. Poišči pravega za svojega otroka.