Otroški čevlji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 6.650

Z otroškimi čevlji se bo noga razvijala, kot je prav

Otroško obdobje je polno radosti, v razvoju tvoj malček vsak dan doživi kaj novega, razvijaš se tudi ti z njim. Je pa to obdobje, ko se razvija tudi njegovo telo in zelo hitro raste, zato je ključno, da mu nudiš pravo podporo s pravimi oblačili in obutvijo. Predvsem otroški čevlji so lahko ključni, da se bodo otrokova stopala razvijala v pravo smer in zato smo tukaj mi, da ti svetujemo, kakšen par izbrati.

Udobje in varnost, a tudi izolativnost

Otroški čeveljci so zelo pomembni, ker otroku nudijo zanesljivost, varnost in podporo, ko raziskuje svojo okolico. Prvi čeveljčki bodo za otroka pomembni, ko sploh še ne bo hodil in mu bodo nudili predvsem izolativnost in zaščito pred dežjem, ko bosta z vozičkom odšla na sprehod ali na obisk k prijateljici ali staršem.

Ko pa bo otrok začel sam raziskovati svet okrog sebe, bosta potrebovala drugačno obutev. Otroci se na vreme nič kaj ne ozirajo, njihova energija ne pojenja, ko je zunaj dež, zato potrebuješ pravo obutev, da otroka ne bo zeblo in ne bo moker, ko bo skakal po lužah. Še bolj pomembno pa je, da so čevlji za otroka dovolj udobni in predvsem dovolj široki. Otrokovega stopala čevlji ne smejo stiskati, imeti mora dovolj prostora, da lahko miga s prstki in da ima noga tudi v čevljih enak položaj kot takrat, ko hodi bos. To je pomembno zato, da se mu bo pravilno razvil stopalni lok in se bo naučil hoditi na pravilen, varen in za njegov razvoj koristen način.

Barefoot otroški čevlji za najbolj naraven razvoj

Ni nepomembno, kakšen je podplat čevlja, na Zalandu smo ti pripravili različne možnosti, od tako imenovanih barefoot čevljev pa do takšnih, ki imajo podložen podplat za dodatno oporo in zaščito pred mrazom. Izbira je ogromna, kakovost te čaka na Zalandu, odločitev pa je povsem tvoja.

In ker ti ni vseeno, v kakšnem svetu bo tvoj otrok odraščal, je še bolj pomembna trajnostna izdelava otroških čevljev. Proizvajalci, ki ponujajo svoje izdelke na Zalandu, se tega zelo dobro zavedajo, zato pri pakiranju in pošiljanju čevljev uporabljajo metode, ki imajo manjši ogljični odtis. Kar je dobro za okolje, je dobro tudi za tvojega malčka.