Otroški dodatki

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 2.561

Razišči otroške dodatke na Zalandu!

Nakup prek spleta je lahko zabaven in ustvarjalen. Tvoj mali nadobudnež ti lahko pri tem pomaga in z nekaj kliki je nova pižama z vesoljčki na poti.

Ali pa si je morda zaželel novo kapico v obliki medvedka? Morda pa bi malčica rada šla v vrtec kot princeska? Domišljija na Zalandu ne pozna meja.

Tvoj malček lahko tako zaspi v družbi pisanih dinozavrov in v razburljivih sanjah raziskuje njihov svet, malčica pa se na poti v vrtec hihita s pujso Pepo ali ogreje premražene ročice v toplih medvedjih rokavičkah.

Otroški dodatki Zalando za vsak žep

Zalando ti omogoča, da svoje otroke redno razveseljuješ s priljubljenimi otroškimi dodatki po dostopnih cenah. Otroški dodatki Zalando ne romajo tako kmalu v koš, saj rastejo skupaj z otrokom. Izdelani so iz okolju prijaznih materialov, mehkih na otip in enostavnih za vzdrževanje. Veliko izdelkov je namenjenih tako dečkom kot deklicam, in jih lahko kasneje nosijo tudi mlajši bratci in sestrice.

Barviti motivi otroških dodatkov Zalando bodo s priljubljenimi junaki osvojili tako dečke kot deklice. Najdeš lahko vse od smučarke kape, rokavičk, do kopalk, nahrbtnika ali ročne ure, in še mnogo več.

Puhasto mehka brisačka za tvojega dojenčka s kapico v obliki muce, da se po kopanju ne prehladi. Mehka lisička ali zajček dolgouhec, ki bosta tvojemu otroku pripovedovala pravljice še dolgo v noč, ko bosta mamica ali očka prveč utrujena zanje. Puhasti naušniki, ki ne pokvarijo najljubših kitk, ki jih je spletla mamica ali čopa na vrhu glave. Ali tvoj malček nenehno izgublja rokavice in pusti levo v vrtcu, desno pa na igrišču? Rokavičke na vrvici okoli vratu bodo v hipu odpravile to težavo. Se tvoja deklica zjutraj težko spravi v šolo? Zalando ima zanjo prijeten nahrbtnik s katerim bo komaj pričakala, da se z njim pohvali svojim sošolcem. Miki Miška, Pujsa Pepa in mnogi drugi junaki kličejo k akciji.

Ali so otroški dodatki lahko zabavni?

Na Zalandu najdeš igrive rokavičke, ki so hkrati tudi naprstne lutke za zabavo med odmorom. Fantki bodo gotovo pogumno zakorakali v svet s kapo, ki bi se je ustrašil še tako grozovit dinozaver iz Jurskega parka ali morda strašno-strašni Zverjašček, ki ga morda srečajo na poti iz šole.

Deklice pa bo gotovo očaral vilinski nahrtbtnik s krili, saj lahko kje naletijo na Petra Pana in njegovo vilinsko Zvončico. To bi bilo imenitno!

Med pestro izbiro naj vaš malček poišče tisto, kar mu je zares všeč in kar bo nosil dolgo in z veseljem. Naj bo prvi frajer v vrtcu s kapo Zalando in prva frajerka na igrišču s supergami iz našega asortimana. Pohiti, da tvoj najljubši kos ne izgine!