Otroške majice

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 5.364

Najlepše otroške majice izberi skupaj z otrokom

Tudi otroci imajo radi lepa in udobna oblačila, še posebej, če si jih lahko - vsaj kdaj - tudi sami izberejo. Spletna trgovina Zalando ti omogoča, da skupaj s svojim otrokom izbereš oblačila, ki so všeč tako tebi kot tudi njemu ali njej. Vključi svojega otroka v nakupovanje in ga nauči uporabe spletne trgovine, s tem pa bo dobil tudi koristne življenjske napotke, kako se po spletu izdelke izbira, naroča in plačuje. S sodelovnjem pri nakupu bo dobil tudi dragoceno izkušnjo o ravnanju z denarjem, saj bo videl, koliko posamezno oblačilo stane.

Zadovoljen otrok je tisti, ki lahko sodeluje pri izbiri svojih oblačil in se nauči tudi nekaj novega - pomagaj mu obvladati spletno nakupovanje in s kupaj z njim preživi kakovosten čas.

Naj bo tvoj otrok zadovoljen s svojimi oblačili

Pri Zalandu smo prepričani, da so otroci navdušeni nad oblačili, ki smo jih posebej za njih pripravili - ves čas pa dodajamo tudi nove kose po zadnji modi. Vedno je na voljo več tisoč kosov, ki so trendovski in kul - prav taki kot si želijo biti tudi naši otroci.

Izbiraš lahko med oblačili za dečke in deklice, določiš svoje - in otrokove - najljubše blagovne znamke, skupaj lahko izbereta barvo in vzorce otroških majic.

Da pa bodo otroci še posebej zadovoljni s svojimi oblačili, imamo za njih pripravljene otroške majice licenčnih blagovnih znakm - vse od njihovih najljubših risanih junakov, do priljubljenih stripov in filmskih uspešnic.

Otroške majice so prijetne za nošenje

Ker svojemu otroku privoščiš le najboljše, pri Zalandu izberi kakovostne materiale otroških majic, ki so na dotik prijetni in udobni. Na vojlo so ti otroške majice iz športnih materialov, ki so posebej primerni za bolj intenzivne otroške športne aktivnosti, izbereš lahko majice iz bombaža ali iz sto odstotnega bombaža, nismo pa pozabili niti na priljubljene otroške majice iz flisa, ki so izredno udobne, mehke in seveda tople. Z izbiro posebnega filtra lahko najdeš tudi izdelke, ki so narejeni iz trajnostnih virov ali z neodvisnim certifikatom.

Za otroke je pomembno, kako so oblečeni, ti pa veš tudi, da so otroške majice skorajda potrošno blago, saj jih otroci hitro umažejo, raztrgajo in seveda - prerastejo. Zato jih morajo imeti več - da se lahko preoblečejo, so vedno čisti in urejeni. Pri Zalandu za svojega otroka vedno najdeš zanimive modele otroških majic, ki jih bo rad nosil in se veselil novih modelov.