Obleke za dekleta

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 2.139

Otroške obleke – za dojenčice, malčice in najstnice

Z otroškimi oblekami, ki so praktične in modne hkrati, preprosto ne moreš zgrešiti. Manjše in malo starejše deklice jih lahko nosijo ob najrazličnejših priložnostih, naj bo to prosti čas ali svečan dogodek. V njih se bodo odlično počutile in preprosto blestele.

V spletni trgovini Zalando najdeš prikupne otroške obleke za deklice vseh starosti. Razišči široko izbiro za dojenčice, malčice in tudi za nadobudne najstnice.

Praktične in prikupne obleke za prosti čas

Obleke za prosti čas priznanih blagovnih znamk, ki jih najdeš v spletni trgovini Zalando, so udobne, ljubke in praktične hkrati. V ponudbi so vedno priljubljene obleke iz džinsa, barvite obleke, take s prikupnimi živalskimi motivi ter take s čudovitimi cvetličnimi in grafičnimi vzorci. Na voljo so v velikostih od 44 do 188 cm in jih je mogoče nositi prav v vseh letnih časih.

Izdelane so iz udobnih materialov, poleg džinsa še iz bombaža, 100-odstotnega bombaža, lana, mehkega kašmirja, toplega flisa in drugih, v katerih se bo tvoja punčka počutila udobno in sproščeno. Obleka s kapuco ali ovratnik z volančki? Obleka z dolgimi rokavi ali brez teh? Črtasta ali pikčasta? Izberi tako, ki bo kar najbolje izrazila edinstveno osebnost tvoje deklice.

Čudovite obleke za rojstnodnevne zabave in druge svečane priložnosti

Ali tvoja punčka kmalu praznuje rojstni dan, se bliža njen prvi šolski nastop ali pa želiš le najti čudovito obleko za družinsko fotografiranje? V spletni trgovini Zalando lahko izbiraš med krasnimi oblekami za različne priložnosti, ki bodo vsem še dolgo ostale v nepozabnem spominu.

Obleke s priljubljenimi risanimi junaki

Se tudi tvoja deklica navdušuje nad katerim od risanih junakov ali junakinj? Potem ji bo obleka z motivom njenega najljubšega lika gotovo narisala na obraz velik nasmeh. Pobrskaj med licenčnimi blagovnimi znamkami, ki jih najdeš v spletni trgovini Zalando, in izberi obleko, ki jo bo tvoja malčica v hipu vzljubila.

Oglej si bogato izbiro otroških oblek, ki jih najdeš v naši spletni trgovini. Prepričani smo, da bosta s tvojo deklico našli tako, ki jo bo navdušila.