Otroški bodiji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 979

Udobni in kvalitetni otroški bodiji na Zalandu

Ali ni nekaj najlepšega opazovati veselega in nasmejanega dojenčka, kako maha z nogami in rokami in poskuša komunicirati s svetom? Vsaka mama ve, da je za dojenčka najpomembneje, da se počuti udobno v svojem bodiju in da je ta narejen iz mehkih, naravnih materialov, ki omogočajo otroški koži, da diha.

Včasih so bili otroški bodiji izdelani tako, da si otroka zelo težko previl in preoblekel. Danes moderni sistemi s preklopom in gumbki do nog omogočajo veliko lažje in hitrejše previjanje ter preoblačenje.

Iščeš spalne pajace ali bodije? Z dolgimi ali kratkimi rokavi? Na Zalandu te čaka bogata ponudba za dojenčke vseh starosti in tudi za večje otroke.

Otroški bodiji s prikupnimi potiski, barvami in veliko izbiro materialov

Na Zalandu lahko najdeš bodije z najrazličnejšimi prikupnimi potiski. Če želiš svojega otroka obleči v bodije z božično ali velikonočno tematiko ali pa v takšne z motivi drugih praznikov, pobrskaj po spletni trgovini in odkrij našo bogato ponudbo.

Spalni pajac z rožicami ali žabicami? Ni problema. Na Zalandu najdeš bodije z različnimi potiski, tako z aktualno tematiko kot z »evergreen« motivi.

Bodiji so primerni za novorojenčke, dojenčke in tudi za malce večje otroke. Na voljo so v najrazličnejših barvah, primernih za oba spola. Izbira materialov je velika, od 100 % bombaža do jerseya in viskoze. Prebrskaj spletno trgovino in izberi svoje najljubše.

Otroški bodi na preklop ali na zadrgo?

Za novorojenčke in mlajše dojenčke izberi bodije na preklop, saj se popolnoma razprejo in omogočajo lažje preoblačenje in previjanje. Večinoma se zapirajo z neti.

Za malo večje dojenčke, ki pri oblačenju že sodelujejo, pa lahko izbereš bodije na zadrgo ali z netom v spodnjem delu. Za vse starosti malčkov pa so najbolj priročni bodiji, ki imajo na odprtini za glavo preklop, saj se najenostavneje oblečejo in slečejo.

Ker je otroška koža še zelo občutljiva, so najprimernejši otroški bodiji iz 100 % bombaža. V njih dojenčkom tudi ne bo prevroče in bodo zato mirneje spali.