Otroške svečane obleke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 379

Za čarobne trenutke te čakajo otroške svečane obleke

Nekateri dnevi v življenju gredo mimo, brez da bi pustili pravi pečat, spet drugi pa se nam vtisnejo v spomin za celo življenje. In med njimi je gotovo prvi svečani trenutek, ki ga kot mlada družinica preživite skupaj, pa naj bo to poroka, rojstni dan ali kakšno drugo slavje. Takrat nista le starša v svojih najboljših oblačilih, tudi otroku zelo pristaja otroška svečana obleka in brez dvoma te čarobni trenutki ne bodo pustili ravnodušne.

Tako kot pri svojih svečanih oblekah posvetimo izbiri prave veliko časa, energije in tudi denarja, je zelo podobno tudi pri otrocih. Morda v prvih letih sami še ne razumejo pomembnosti svečanega dogodka, zato pa si tukaj ti, da poskrbiš, da boste vsi izgledali kot iz škatlice.

Od bodijev do mini dizajnerskih kosov

Na Zalandu smo pripravili res široko ponudbo svečanih oblek za vse starostne skupine otrok. Od tistih najmlajših, kjer ti bodo prav prišli bolj dizajnerski bodiji, pa do nekoliko starejših, kjer so ti na voljo prave pravcate kopije modnih presežkov za odrasle, le v pomanjšani obliki.

Otroška srajčna obleka za poletne dni

Izberi srajčno obleko, v kateri bo imela tvoja hčerka dovolj svobode za nemoteno gibanje, poleti pa ji ne bo tako vroče in bo obleko zagotovo z veseljem nosila. Ali pa enodelno kombinacijo krila in topa, ki se držita skupaj in sta barvno usklajena, za res popoln otroški izgled, ne da bi zato starša porabila preveč energije.

Če želiš, da s hčerko izgledata podobno, lahko izbereš isti rožasti motiv za odrasle in za otroke, ali pa izbereš črno koktajl obleko, ki jih tudi v otroški ponudbi ne manjka. Izbira je tvoja, a če morda misliš, da otroška obleka ni tako pomemben kos garderobe, le pomisli na uokvirjeno sliko, ki bo za vedno imela mesto na nočni omarici. Tam želiš, da vsi izgledate kot iz škatlice, kajne?