Otroška oblačila

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 29.289

Otroška oblačila za vaše male zaklade

Prepusti se otroški domišljiji! Naj bo to zabaven dan v vrtcu s prijatelji, izlet v park ali obisk babice in dedka, tvoj malček se bo vselej počutil odlično v naših oblačilih za vse priložnosti.

Otroci so zahtevne stranke, njihova oblačila morajo prenesti vse – od razgrajanja na igrišču, plezanja po drevesih, prerivanja s sorojenci do umetniškega ustvarjanja v peskovniku ali s čopičem. Biti morajo udobna, varna in vzdržljiva, toda tudi razigrana in navihana, prav tako kot tvoj nadobudnež.

Pisane poletne majice, trendovski kapucarji, udobne hlače in praktične jakne, svojemu otroku privošči le najboljše! Deklice se bodo počutile kot na modni pisti v čudovitih oblekicah in krilcih, v hladnejših dneh pa jih bodo greli živobarvni plašči in bunde. Mladi športniki bodo razvijali svoje zmogljivosti v kakovostnih športnih oblačilih priznanih znamk.

Tudi najmlajši si zaslužijo samo najboljše

Kadar izbiramo oblačila za najmlajše, smo še posebej pozorni na materiale, ki morajo biti naravni, zračni in mehki. Najbolj priljubljeni so modeli, ki se lepo operejo in brez težav oblečejo.

Pozabi na roza in svetlo modro. Prepusti se izbiri med neštetimi odtenki in vzorci, v katerih bo tvoj dojenček zasijal v svoji prikupnosti. Naj mu bo udobno, ko bo odkrival svet okoli sebe, saj ga nič ne more ustaviti v njegovi vedoželjnosti.

Si želiš, da bi tudi tvoj malček prispeval k ohranjanju okolja? Pobrskaj po naši bogati ponudbi z oznako trajnostno! Izdelki z njo so izdelani iz vsaj 50 % ekoloških materialov, ki so pridelani brez uporabe sintetičnih pesticidov in gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Poskrbi za otrokovo prihodnost s pravilno izbiro že danes.

Zadovoljni starši, zadovoljni otroci

Ima tudi tvoj otrok najljubšega junaka iz risanke ali filma in se mu oči zasvetijo vsakič, ko ga zagleda? V naši ponudbi najdeš motive in potiske vseh aktualnih junakov različnih modelov in velikosti. Morda se je poglobil v dinozavre ali pa ga navdušujejo samorogi? Ima najraje morske motive ali divje barve džungle? Otroška domišljija ne pozna meja, toda v naši ponudbi bosta gotovo našla kaj po njegovem okusu.

Kot skrben in odgovoren starš si gotovo prizadevaš, da bi s svojimi izbirami pripomogel k ohranjanju okolja za prihodnost svojega rodu. To lahko storiš z izbiro trajnostnih materialov, ki se poleg nizkega ogljičnega odtisa ponašajo s kakovostjo in udobnostjo. Majice in hlače iz ekološko pridelanega bombaža, jakne iz recikliranih materialov in bunde, polnjene s puhom, ki je pridobljen na živalim prijazen način, z izbiro trajnostnih oblačil bo tvoj otrok prispeval k ohranjanju naravnih virov.

Doma ali v šoli, na igrišču ali pri prijateljih, tvoj otrok zajema življenje s polno žlico in ve, kaj mu ustreza. Z izbiro pravih oblačil bo v vsakem trenutku izžareval samozavest, radoživost in energijo, ki jih potrebuje za prve korake v samostojno življenje. Nič ne more ustaviti njegove mladostniške drznosti in ustvarjalnosti, ki ju izraža s svojim slogom oblačenja. Namesto utrujajočega pohoda po trgovinah si lahko v miru ogledata naše virtualne police in v udobju doma izbereta svoje najljubše kose. Nakupovanje z otrokom še nikoli ni bilo tako preprosto in zabavno!