Otroška športna oblačila za sneg

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 36

Kako izbrati kombinezon za otroke

Ko na Zalandu izbiraš kombinezon za svojega otroka, naj bo ta predvsem topel, odporen na sneg, dež in vlago. Narejen naj bo iz naravnih materialov, da ne bo povzročil alergij na koži otroka.

Za svojega dojenčka, ki še ne hodi, izberi kombinezon, ki ima v spodnjem delu obliko spalne vreče ali ovojnice. Pomembno je, da je površina na hrbtu ravna in mehka, da bo tvoj otrok mirno in zadovoljno spal.

Pri izbiri pajaca za majhnega dojenčka sta pomembna faktorja tudi toplota in mehkoba materiala iz katerega je narejen. Izberi toplega, narejenega iz flisa, z rokavičkami in toplo kapuco.

Kombinezon za otroke, ki so aktivni na smegu

Če je tvoj otrok zelo aktiven na snegu, mu izberi kombinezon, ki ima več puha kot perja. Lažji bo, puh tudi zagotavlja dobro kroženje zraka in bolje absorbira vlago.

Bodi pozorna tudi s čem je kombinezon podložen. Naj bo s flisom, bombažem ali najlonom, da bo otroku prijetno toplo. Pomembno je tudi, da je temperira otrokovo telesno temperaturo tudi med gibanjem.

V spletni trgovini Zalando izberi takšen kombinezon, ki je vodoodporen, ščiti pred vetrom in ima na rokavih in hlačnicah zaščitne trakove na ježke ali gumbe. Ti bodo preprečili vstop snega v notranjost oblačil.

Kombinezon za otroke mora vedno bit suh

Za večje otroke, ki že sami hodijo na stranišče, je najbolj priročna uporaba smučarske jakne in hlač. Jakna je vsestransko uporabna, saj jo lahko otrok nosi tudi v šolo.

Pri nakupu na Zalandu bodi pozorna, da imajo hlače okrepljen kolenski del, ki bo otrokova kolena ščitil pred padci. Pa tudi odsevni elementi, všiti na rokave in druge dele kombinezona pridejo prav v večerni urah.

Pri izberi kompleta je še pomembno, da otroku ni pretesen in da mu omogoča optimalno gibanje. Ponudba različnih barv in vzorcev kombinezonov na Zalandu je zelo raznolika. Naj večji otrok sam sodeluje pri izbiri kombinezona, saj ga bo raje nosil, če mu bo všeč že na pogled.