Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 175
aemmaf
aemmaf
aemmaf·

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Parfois razume žensko strast do torbic

Znamka Parfois je bila ustanovljena leta 1994 na Portugalskem. Sodi med vodilne evropske znamke modnih dodatkov in ponuja raznovrstne dodatke, s poudarkom na ženskih torbicah. Je cenovno ugodna in dostopna pripadnicam nežnega spola, ki želijo biti lepo in moderno urejene.

Znamka ima pri ustvarjanju svojih izdelkov v mislih moderno, samostojno, ženstveno damo, ki ima rada modo in ji videz veliko pomeni. Znamka Parfois svojo ponudbo vseskozi dopolnjuje z novimi, trendi izdelki, ki jih pogosto vidimo na ulicah številnih evropskih mest. Znamki so še posebej zvesta dekleta in mlajše ženske, ki rade eksperimentirajo z videzom in svojim stilom.

Spletna trgovina Parfois na Zalandu, vse za ljubiteljice torbic

Nakupovanje ženske torbice na spletu je res pravi užitek. Spletna trgovina Parfois ponuja bogat izbor, na voljo je več kot 200 torbic, vseh oblik in materialov. Pri izbiri premisli, za kakšno priložnost jo potrebuješ ter s čim jo boš kombinirala.

Cene so res ugodne in dostopne, še posebej v razmerju s ponujeno kakovostjo. Morda pa je ravno danes ta dan, ko si naročiš eno ali kar dve torbici Parfois. Zakaj pa ne, življenje je kratko, a sladko.

Kako izbereš torbico za v službo?

Parfois ponuja veliko modelov, ki so kot nalašč za v službo. Izberi torbo srednje velikosti in umetnega usnja. Če jo boš nosila pogosto, se odloči za črno, sivo ali rjavo barvo, saj tako ne boš imela težav s kombiniranjem.

Če pa torbice v klasičnih barvah že imaš, in bi z novo torbo rada popestrila svoj izgled, bodi pri izbiri barve drznejša. To še posebej velja, če si ljubiteljica črne barve in si pogosto od glave do pete oblečena v to barvo. K črnemu plašču in črnim hlačam bo super pasala na primer rdeča torbica, pa tudi bela in drap odtenki.

Če hočeš biti v koraku z modo, pa izberi rumeno barvo. Za res kul videz bo prava neonsko rumena barva.