Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 228

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Za najboljši učinek poskrbi Peak Performance

V vasi Are na Švedskem so zimske razmere zelo hude, temperature nizke, vreme pa spremenljivo. Celo tako hude, da Švedi pravijo, da če »zdržiš razmere v Areju, boš zdržal povsod«. V osrčju ekstremne zime je nastala znamka Peak Performance, ki ti ponuja najbolj tehnično dodelana zimska oblačila z minimalističnim dizajnom. To so oblačila, ki so namenjena vsem ljubiteljem športov na prostem, ne glede na to, kako mrzlo je.

Švedska smučarska ideja, ki je šla v svet

Ideja za znamko Peak Performance je nastala, ko sta dva švedska profesionalna smučarja prostega sloga testirala različna oblačila in se spraševala, zakaj nihče ne naredi opreme po njunem okusu. Opreme, ki bi odstopala od kričečega stila 80. let in ki bi jima omogočila, da čim več časa preživita zunaj, na smučeh.

V 40. letih je Peak Performance postal ena najbolj priznanih znamk za ljubitelje zimskih športov na prostem. Njihove tehnično dovršene puhovke, ki jih najdeš na Zalandu, te ščitijo tudi pred najhujšim mrazom, sploh če jih dopolniš še z aktivnim perilom in puloverji, ki jih najdeš v Peak Performance spletni trgovini.

V Peak Performance spletni trgovini tudi dodatki in ženske obleke

Na voljo so ti jakne vseh vrst, od hibridnih jaken za prosti čas, ki kombinirajo blago in umetne materiale, da te hkrati ščitijo pred vremenskimi vplivi in omogočajo dovolj dobro dihanje, pa do klasičnih puhovk, ki jih lahko uporabljaš kjer koli, v hribih ali na poti do pisarne.

Na Zalandu ti ponujamo tudi kape, trakove in nahrbtnike Peak Performance, ki te bodo spremljali na zimskih podvigih. A debelejša oblačila niso edino področje, na katerem švedska znamka blesti – tudi ženske športne obleke, ki jemljejo dih, lahko najdeš na Zalandu.

Če si želiš izgledati dobro in se hkrati pripraviti na mraz, boš v Peak Performance spletni trgovini zagotovo našel pravo kombinacijo. In ne pozabi – če preživi razmere v Areju, bo oprema izpolnila svojo nalogo povsod.