Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 517

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

River Island je tvoj zanesljiv modni spremljevalec

Ljubiteljice mode zaupajo vrhunskim kreacijam modne hiše River Island, ki je zahvaljujoč svojim izkušnjam ena najbolj priljubljenih znamk v svetovnem merilu. Ponašajo se s stilsko dovršenimi in cenovno dostopnimi kolekcijami oblačil. Na Zalandu te čaka vroča ponudba oblačil in dodatkov River Island, in to po zares ugodnih cenah.

Privlačne obleke za vsako priložnost in okus

Če si ljubiteljica oblek, tako dnevnih kot kosov za zabavo, boš v ponudbi našla nov navdih za svoj videz. Kratka črna obleka je vedno prava izbira. Črna poudari tvojo eleganco in zelo lahko jo kombiniraš z ostalimi modnimi kosi in dodatki. Zaljubila se boš v premišljene podrobnosti, kot so čipkasti rokavi. Čipke so tisti brezčasni elementi, ki krasno pristaja vsaki ženski, saj poudarijo čutnost in celotnemu videzu dajo poseben čar. Videz dopolni z minimalistično torbico ter salonarji in tvoj večer bo popoln.

River Island te ne pusti na cedilu tudi, če se bolje počutiš v daljših krojih. Obleka z zaprtim ovratnikom je idealna izbira za priložnosti, ko ne želiš biti preveč izzivalna. Na videz preprosto obleko, ki ti seže skoraj do gležnjev, nedvomno popestri subtilen stranski rez. Tovrstna obleka je zahvaljujoč svojemu brezčasnemu dizajnu vsestranska, saj jo lahko nosiš v svojem vsakdanu in ob posebnih priložnostih.

Učinkovita in vsestranska garderoba za sodobno modno žensko

Vrhnji kosi so nepogrešljivi. Predstavljaj si, za svojo priložnost si izbrala obleko ali privlačno bluzo in hlače ter videz uskladila s primernimi čevlji. Potrebuješ le še privlačen vrhnji kos, ki ti daje ustrezno toploto in zaščito.

Ko imaš v svoji garderobi čudovite suknjiče ali blazerje River Island, je skrb, kako dopolniti svoj videz, popolnoma odveč. Skrbno ukrojeni vrhnji kosi bodo tvojemu videzu dali piko na i. Navdušujejo v široki paleti barv in vzorcev. Praktični žepi imajo tudi estetsko funkcijo in podrobnosti, kot je ovratnik, obrnjen navzdol, ali modne resice, zagotavljajo, da tvoj stil ne bo ostal neopažen.