Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 453

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Spodnje perilo Schiesser združuje tradicijo in duh sodobnega časa

Nemška blagovna znamka spodnjega perila Schiesser se že 150 let svetu predstavlja z zelo kvalitetnim in udobnim spodnjim perilom. Želijo biti kar najbližje svojim uporabnikom in zasnovati spodnje perilo tako, da boš skorajda pozabila, da ga imaš na sebi. V podjetju se radi pohvalijo, da združujejo skoraj 150 let izkušenj z modernimi smernicami, kjer pa še vedno v ospredju ostajata kakovost in uporabna vrednost. Spodnje perilo mora vendarle biti v prvi vrsti udobno, trdijo pri Schiesserju.

Podjetje slovi po posebni tehniki šivov

Ko so v Nemčiji v 70. letih 19. stoletja ustanovili znamko Schiesser, si niso predstavljali, da bo že čez pet let imela 250 zaposlenih, 30 let kasneje pa kar 1200 po celi Evropi. Danes je Schiesser globalna znamka spodnjega perila, ki jo poznajo po celem svetu, svojo priljubljenost pa gradijo na kakovostnem spodnjem perilu s posebno tehniko šivov. Teh skorajda ne opaziš, če ne pogledaš povsem od blizu, temu primerno pa jih tudi ne čutiš na koži.

V spletni trgovini Schiesser moška, ženska in otroška oblačila

Schiesser ti v spletni trgovini na Zalandu ponuja bombažne spodnjice klasičnega kroja, ki jih boš z veseljem oblekla pod pižamo ali spalno srajco. Tudi na moškem oddelku ima Schiesser na voljo pižame in pa pakete boksaric, ki jih lahko oblečeš vsak dan v tednu in tako poskrbiš, da ti ni več treba razmišljati, katere spodnjice bi naslednji dan rad oblekel.

Niso pa se v nemškem podjetju ustavili pri spodnjem perilu in oblačilih za spanje. Na Zalandu lahko izbereš tudi nov komplet kopalk za naslednjo sezono ali pa za oddih v toplih krajih. V spletni trgovini ne manjkajo niti otroško spodnje perilo in pižame, Schiesser ti ponuja za vsakega člana družine nekaj. Vsem pa vam bo po nakupu skupno, da boste uživali v udobju vrhunskega novega spodnjega perila.