Ponudba športnih izdelkov

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 3.031

Z Nike ponudbo športnih izdelkov do popolne športne opreme

Nike je ameriška znamka športnih izdelkov, ki je zavezana ekipnemu duhu, inovaciji in nenehnemu razvoju izdelkov, ki izboljšujejo življenja atletov in vseh profesionalnih ter rekreativnih ljubiteljev športa. Ponuja raznoliko ponudbo visokokakovostnih športnih copatov, oblačil in pripomočkov za šport.

Dober športnik potrebuje najboljšo športno opremo in Zalandova spletna kolekcija izdelkov blagovne znamke Nike ti omogoča prav to. Izbiraš lahko med raznolikim naborom športnih copat z ojačano peto za košarko, nogometnimi čevlji z ulitimi čepi in čevlji za pohodništvo ali gorski tek na kratke, srednje in dolge razdalje.

Nike športna kolekcija ti ponuja tisoč in eno priložnost za udobno počutje med rekreativno športno dejavnostjo. Naj bo tvoj tek lahkoten in prijeten v potiskanih supergah s fleksibilnim nedrsečim podplatom, ko se vzpenjaš na sosednji hrib.

Raznovrstna Nike oprema in pripomočki za športne navdušence

Športne copate lahko kombiniraš z Nike športno trenirko in bombažnim puloverjem iz tkanine za odvajanje znoja ali pajkicami z “dry-fit” tehnologijo za popoldanski tek v naravi. Izberi popolno opremo za svoj jutranji trening ali udobno oblačilo za jogo in pilates iz hitro sušečih materialov in z elastičnim pasom.

Nikova ponudba pa ne obsega le udobnih športnih oblačil iz materialov, kot sta poliester in bombaž, temveč ponuja tudi prepustne nogavice za športne copate in hitro sušeče spodnje hlače iz jerseya. Tako lahko poskrbiš, da bo tvoji koži med treningom nadvse udobno. Treninge nogometa pa si lahko polepšaš z mrežo za lase.

Ko je šport več kot le hobi

Majice, ki jih ponuja Nike, so narejene iz kakovostnih bombažnih tkanin, z različnimi potiski in so namenjene tako otrokom kot odraslim. Izberi še ujemajoče kratke hlače in pripravljen si za trening. Potrebuješ le še športno torbo s prostornimi predali, kamor lahko pospraviš sveža oblačila in brisače. Nikova športna torba z dvosmerno zadrgo v črni, zeleni ali oranžni barvi je idealna izbira.

Popolna športna oprema vsebuje še jopico ali športno jakno, dovolj elastično, da lahko v njej urno skačeš po igrišču. Za hladnejše dni potrebuješ še jersey rokavice in kapo, ki premagovanje dolgih razdalij naredijo udobnejše.

Ta legendarna blagovna znamka pa ponuja tudi športne pripomočke, kot so košarkarske žoge ter žoge za rokomet ali odbojko. Priskrbiš si lahko trakove za vpijanje potu in izbereš bidon, da boš med športno aktivnostjo dovolj hidriran. Toliko raznolikih izdelkov na enem mestu ti omogoča, da je tvoje spletno nakupovanje enostavno in hitro. Z le nekaj kliki si lahko zagotoviš popolno športno opremo za dvoranski trening ali trening na prostem.