Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 269

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Superfit - vodilni evropski proizvajalec otroške obutve

Avstrijski proizvajalec otroške obutve Superfit je vodilni na evropskem trgu. Hkrati je tudi pionir na področju kvalitete pri proizvodnji modernih otroških čevljev, tako za dečke kot za deklice.

Avstrijci so bili vedno znani po kvalitetnih proizvodih in obutev Superfit ni nič drugačna. Že od samega začetka se zavedajo, kako pomembna je kakovostna obutev že v najzgodnejšem obdobju človeškega življenja. Zato proizvajajo različne vrste obutve za dojenčke, otroke in najstnike. Na voljo imajo vse od copat, sandalov in balerink do pohodniške obutve in zimskih škornjev.

Le najboljše je dovolj dobro za naše otroke

Superfit se zaveda, da je le najboljše dovolj dobro za naše otroke, zato je v prvi vrsti kakovost izdelkov. Kar 98% avstrijskih, nemških in švicarskih pediatrov in ortopedov je ocenila njihove izdelke kot dobre. Kot eno najpomembnejših lastnosti so navedli fleksibilno peto. Superfit namreč pri izdelavi pete ne uporablja lepila, temveč peto pritrdi s pomočjo poliuretana. Ta tehnologija omogoča, da se peta popolnoma prilagodi nogi vašega otroka in s tem omogoča kvalitetnejši razvoj noge in lažjo hojo. Pri izdelavi svojih izdelkov vsak material testirajo na prisotnost škodljivih snovi ter preverijo njegovo kvaliteto. S tem poskrbijo, da so njihovi izdelki povsem varni ter da so materiali popolni za uporabo.

Produkte znamke Superfit zaznamuje še ena posebnost in sicer uporaba tehnologije Gore-Tex. Podjetje Gore-Tex je znano po svojih vodoodpornih in propustnih membranah, ki so olajšali zunanje aktivnosti predvsem pustolovcem in pohodnikom. Pri Superfit so se odločili za uporabo teh membran pri otroški obutvi, saj se otroci radi igrajo zunaj v vseh vremenskih razmerah. Poleg tega se njihove noge prav tako, če ne še bolj, potijo kot noge odraslih. Zato membrana Gore-Tex omogoča, da se bo vaš malček odlično počutil pri vsakdanji igri, vaš najstnik pa bo z večjim veseljem z vami odšel v hribe.

Superfit spletna trgovina z veliko izbiro

Na Zalandu ti ponujamo veliko izbiro obutve Superfit. Na voljo imaš športno in pohodniško obutev, sandale, balerinke, zimsko obutev ter še kaj. Prepričaj se z obiskom Zalanda, kjer najdeš popolno obutev za tvojega otroka.