Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.191
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Tom Tailor - živ in barvit, kot življenje samo

Tom Tailor je nemška modna blagovna znamka, ki je bila leta 1962 ustanovljena pod imenom Henke. V letu 1989, padcu berlinskega zidu, so ga preimenovali v ime, ki ga danes poznamo vsi.

Je eden največjih modnih proizvajalcev na svetu, ki oblikuje oblačila in dodatke za ženske, moške in otroke. Glavne značilnosti blagovne znamke Tom Tailor so visoka kakovost, oblikovanje modnih smernic, življenski optimizem in pripravljenost na vedno nove izzive.

Bodi za trajnostno modo - tako kot Tom Tailor

Pri Tom Tailorju vedo, da kakovostni dizajni in dostopna oblačila niso dovolj. Zavzemajo se za trajnostno modo, ki pri proizvodnji oblačil in dodatkov upošteva in skrbi za okolje. Njihov cilj je zmanjšati ogljični odtis, njihov moto pa se glasi: BODI ZA- to jih vodi v okoljsko prijazno modno prihodnost. Ena od njihovih okoljskih iniciativ je manjša poraba vode pri proizvodnji bombaža, druga bolj kakovosten bombaž. Zavzemajo se tudi za pošteno proizvodnjo oblačil za vse, ki sodelujejo v proizvodni verigi. Si tudi ti za?

Poišči svoj sanjski outfit v spletni trgovini Tom Tailor na Zalandu

Tom Tailor oblači tiste, ki so zvesti samim sebi, pogumni in s svojo pozitivno energijo vplivajo tudi na okolico. V Tom Tailor spletni trgovini najdeš oblačila za vsak dan in za poslovne priložnosti ter posebne dogodke Čudovite srajce in jakne za moške, ki jih lahko kombiniraš s čevlji - bi rajši usnjene gležnarje ali nizke športne copate? Nova bluza za pomemben sestanek, torbica ali pa kopalni plašč za sproščene trenutke, ko si sama s seboj. Enako zadovoljni bodo najmlajši, ko se bodo igrali v kakovstni in topli obutvi, ki jo lahko popestriš z razigranimi nogavičkami.

Raziskuj in se obleči po zadnji modi, ki ti daje pravo pozitivno energijo. Z oblačili Tom Tailor si vedno najboljša verzija samega sebe, pripravljena na vsak dan.