Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 7.839

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Tommy Hilfiger je kul ameriški način življenja

Modna blagovna znamka Tommy Hilfiger je bila ustanovljena v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, ime pa je dobila po svojem ustanovitelju. Na začetku je ta brand iz Združenih držav Amerike svoje izdelke oblikoval predvsem za moške,, a je svojo kolekcijo kmalu razširil tudi na ženske in otroke.

Danes Tommy Hilfiger velja za eno vodilnih svetovnih modnih znamk, ki je je znana po značilnem klasičnem ameriškem življensjkem slogu in inovativnih dizajnih, poleg oblačil pa oblikuejo tudi obutev in modne dodatke - preveri in izberi.

Premium izdelki Tommy Hilfiger za vse tiste, ki vedo, kaj hočejo

Prepoznaven rdeče bel logotip s temno modro obrobo daje vedeti, da gre za kakovostna oblačila z značilnim ameriškim slogom, ki pritegne poglede. Potrebuješ nov pas, ali pa prepoznavno Tommy Hilfiger majico? Dodaj še kavbojke in pripravljen si na vroč zmenek v mestu. Za dober vtis v poslovnem svetu izberi elegantne uro in torbo ter dodaj šal, ki bo nekoliko poživil resen poslovni videz. Če imaš otroke, ti poleg oblačil svetujemo izbiro kakovostne Tommy Hilfiger obutve, ki s svojimi dizajni navduši prav vse.

Visoka kakovost je povezana tudi z vrednostami podjetja, ki stavi na trajnost, njihov moto je, da naj bo odpadkov v modni industriji čim manj, ogljični odtis pa čim manjši. Se strinjaš?

Tommy Hilfiger spletna trgovina za uresničenje tvojih sanj

Na Zalandu smo zate pripravili trendovski in izjemno širok nabor kolekcije Tommy Hilfiger za ženske, moške in otroke. Izberi si trendovsko jakno, ki jo lahko nosiš na jeans hlače ali pa k resnim poslovnim hlačam, dodaj usnjem pas in torbico - tvoj videz bo popoln. Kombiniraj kape in šale za zimo ter poišči prava sončna očala za vroče poletje.

Biti kul, imeti in uresničiti svoje sanje ter jih živeti - to je poslanstvo oblačil in modnih dodatkov Tommy Hilfiger. Visoka kakovost materialov, prepoznaven dizajn in udobje so zmagovalna kombinacija za zadovoljstvo vseh tistih, ki želijo živeti po svoje.