Prenesi aplikacijo Zalando: Ostani na tekočem s trendi in vročimi ponudbami 📱

Katalog

  • Moški
  • Otroci
Število izdelkov: 173
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Mladostna in sproščena moda - to je Topshop

Topshop prihaja iz Velike Britanije in ima za seboj že dolgo tradicijo oblikovanja oblačil za ženske. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja je trgovsko podjetje Peter Robinson preizkusilo novo formulo in dalo priložnost mladim britanskim modnim oblikovalcem - rodil se je Topshop, ki je danes samostojna in svetovno priznana modna znamka.

Tophosp s svojimi oblačili predstavlja mladosten stil in sproščenost, verjame v svobodo izražanja in poulični stil, žive barve, vpadljive vzorce in zadnje trende. to je moda za mlade in mlade po duši, ki si upajo izstopati in se samozavestno sprehajati v svojih oblačilih.

Spletna trgovina Topshop na Zalandu ti nudi vse

Ljubitelji Topshopa to modno blagovno znamko poznajo iz fizičnih trgovin pri nas, a kam je Topshop izginil? Brez skrbi, še vedno je med nami, le preselil se je ekskluzivno na svetovni splet - vse, kar ti je bilo prej na voljo v fizičnih trgovinah, sedaj dobiš na spletu - brez skrbi, hitro in zabavno.

In ker ti na Zalandu želimo ponuditi vse tvoje najljubše blagovne znamke, seveda nismo pozabili na Topshop. Pri nas najdeš bogato izbiro izdelkov Topshop za ženske - take, ki se rade oblečejo po zadnji modi in imajo pogum, da si dovoljio tudi nekaj več - malo več izzivalnosti, mladostne sproščenosti in domišljije.

Kaj vse ti ponuja Topshop

Ta cenovno dostopna in zabavna blagovna znamka ponuja trendovsko žensko modo - pri njih se lahko oblečeš od glave do pet - hlače, majice, obleke in še marsikaj. A oblačila niso vse, s čimer nas razveseljuje Topshop.

Znani so tudi po svojem modnem nakitu, ki prihaja v različnih dizajnih in prinaša vedno nove modele, ki jih lahko kombiniraš z oblačili in se pri tem zabavaš. Vse to preko spleta - zato je nakupovanje sproščeno in zabavno - tako kot si tudi ti.