Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 509
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Pri Triumphu te čaka spodnje perilo za vsak okus

Zgodba Triumpha je zgodba o uspehu, na kar nakazuje tudi ime nemške znamke ženskega spodnjega perila. Od majhne delavnice v kozolcu na območju današnje Nemčije iz sredine 19. stoletja je Triumph zrasel v enega najbolj prepoznavnih proizvajalcev ženskega spodnjega perila na svetu. Na lastne oči se prepričaj na Zalandu, da Triumph tudi zate ponuja pravi kos spodnjega perila.

Več kot polovica sveta nosi Triumph

Danes je Triumph prisoten v več kot 120 svetovnih državah, kjer se ženske navdušujejo nad njihovim spodnjim perilom, predvsem modrčki, ki so njihov zaščitni znak, pa tudi spalnimi srajcami, pižamami in drugimi kosi, ki so obvezni v ženski garderobi.

Ne veš, kakšno spodnje perilo bi med poplavo izbire sploh izbrala? Na Zalandovi spletni trgovini te pod zavihkom Triumph čaka širok izbor različnih vrst modrčkov, od modrčkov s kostjo do trikotnih modrčkov in modrčkov z močno podporo, ki so narejeni za podporo tvojih prsi ob športnih naporih. Lahko izbereš tudi takšne športne modrčke, ki nadomeščajo majico in poleti lahko telovadiš samo v njih, tudi to ti ponujajo pri Triumphu.

V Triumph spletni trgovini tudi spalne srajce in zapeljivo perilo

Modrčke pa lahko dopolniš tudi s spalnimi srajcami, bodyji, spalnimi haljami in zapeljivim spodnjim perilom, ki ga najdeš na Zalandovi spletni strani. Pa tudi na klasične pižame, ki te bodo grele med dolgo zimo, pri Triumphu niso pozabili. Si želiš nove pižame z božičnimi vzorčki, ki bo prava za praznične dni? Nič lažjega, pri Triumphu imajo vedno nekaj, kar ustreza tvojim željam.

Če si želiš obogatiti svojo garderobo z novim kosom spodnjega perila, v katerem boš blestela z izgledom, hkrati pa se boš navduševala nad njegovo udobnostjo, je Triumphovo spodnje perilo zagotovo prava izbira. Ženske v več kot polovici sveta prisegajo na njihovo kvaliteto in na Zalandu smo prepričani, da Triumph tudi tebe ne bo razočaral.