Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 700
xaldix
xaldix
xaldix·

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.
wikus998
wikus998
wikus998·

Obuj Vans in se sprehodi po kalifornijskih plažah

Prvi športni copati Vans so nastali v Kaliforniji v 60. letih. Čevljar je sprva izdeloval klasične športne copate, a ko se je sin začel zanimati za rolkanje, se je specializiral za športne copate za pripadnike subkulture rolkanja, ki je bila takrat še v povojih.

Kmalu se je skejtanje iz obstranske dejavnosti predmestne mladine prebilo v mainstream, s tem pa je tudi skejtarska moda postala vsesplošno priljubljena in trendovska. Vans športne copate, platnene čevlje in natikače so obuli tudi zvezdniki in modni navdušenci, s tem pa so postali obvezen del garderobe pri vseh, ki cenijo udobje in stil.

Stopi v Vans copate in izstopi iz okvirjev

Časi, ko je Vans copate nosila uporniška mladina so mimo, a še vedno jim je ostal pridih mladostne drznosti. Z Vans na nogah izražaš svojo edinstveno naravo in pogled na svet, ki ne pristaja na kompromise. Čeprav so jih včasih nosili predvsem v kombinaciji s prevelikimi hlačami in majicami, jih danes brez skrbi lahko obuješ tudi k bolj formalnemu stajlingu.

Klasični modeli se najbolje prilegajo k jeansu ali platnenim hlačam. Moški boste navdušeni nad modeli brez vezalk, ki so zelo praktični, udobni in se lepo podajo k lanenim poletnim hlačam. Obuješ jih lahko na boso nogo ali pa kombiniraš z nizkimi nogavicami. Tudu najmlajši bodo navdušeni nad udobnimi, mehkimi modeli, ki razvajajo hitro rastoče nogice.

Enostavno in hitro v Vans spletni trgovini

V naši spletni trgovini boš lahko izbiral med celo paleto modelov, primernih za vse priložnosti in stajlinge. Od klasičnih enobarvnih modelov z značilno vijugasto črto, ki spominja na grafite, do odštekanih pisanih modelov, pa do tipičnega črno-belega vzorca šahovnice. Vans res izvirajo iz sončne tople Kalifornije, a vseeno boš našel tudi modele, ki so primerni za bolj ostre vremenske razmere. Podloženi gležnarji in pohodni čevlji z narezanim podplatom bodo prišli prav vsem, ki ne živijo v tropskem pasu. Ne odlašaj in izberi svoj par, s katerim boš presenetil sebe in druge.