Elegantni dežni škornji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 51

Slabo vreme se z ženskimi dežnimi škornji spremeni v zabavo

Ko se leto prevesi v zadnjo tretjino, so deževni dnevi vse pogostejši, toda mokre razmere še niso razlog za to, da se v naravi ne bi zabavala. Ko se v najhujšem nalivu sprehajaš s psom, so mokre noge res zadnje, kar potrebuješ, enako velja za dolg delovni dan v službi ali izlet z družino, ki si ga načrtovala več tednov. S pravo izbiro dežnih škornjev se lahko še tako siv in turoben dan spremeni v mavrico.

Včasih so ženski dežni škornji veljali za nujno zlo, za obutev, ki sicer zagotavlja določeno udobje, vendar jo je v večini okoliščin skoraj nemogoče obuti, ne da bi bil človek v njej videti neprimerno. Z veliko ponudbo dežnih škornjev v spletni trgovini Zalando so take skrbi popolnoma odveč. Izbereš lahko dizajnerske škornje, pri katerih se sploh ne opazi, da so namenjeni hoji v dežju, in s katerimi v službi ne boš izstopala. Lahko pa izbereš škornje v zelo živih barvah in pisanih vzorcih, v katerih te med sprehodom po soseski nihče ne bo zgrešil.

Prava izbira materiala je ključna

Na kaj moraš biti posebej pozorna pri nakupu ženskih dežnih škornjev? Predvsem na izbiro materiala. Na voljo so ti usnjene različice in take iz umetnih materialov, ki vplivajo na to, kako zračni in vodotesni bodo škornji. Za hojo v naravi je vodotesnost najpomembnejša, nasprotno pa za celodnevno nošenje v službi vendarle ne smeš popolnoma pozabiti na zračnost. Na srečo pa v spletni trgovini Zalando najdeš prav vse mogoče kombinacije. Ni strahu, da se ne bi našli popolni škornji tudi za tvoj življenjski slog.

Nizke dežne škornje lahko kombiniraš s skoraj vsakim oblačilom, dodatni bonus pri oblikovanju pa je zadrga na notranji strani nekaterih modelov, ki ti olajša obuvanje in sezuvanje. Srednje visoki škornji, ki segajo približno do meč, so v zadnjem času zelo priljubljena različica, visoki pa so seveda brezčasna klasika, s katero ne moreš brcniti v temo.

Dežni škornji za vsak okus

V spletni trgovini Zalando te čaka več kot 300 različnih parov ženskih dežnih škornjev. Taki, ki so ti pisani na kožo, pa so le nekaj klikov stran. Z novimi škornji lahko zablestiš v popolnoma novi luči. In ne pozabi – krajši dnevi, dež in sneg niso razlog za slabo voljo in poležavanje pred televizorjem. So priložnost, da naravo doživiš drugače in odkriješ čar noči, kjer drugi vidijo le temo. Z novimi škornji zate ne bo nobenih ovir več.